Market Bucuresti Delfinului

Market

Adresa

Soseaua Pantelimon, Nr. 249, Bl. 48, parter, Sector 2, Bucuresti

Orar

Luni - Sâmbătă: 07:00-22:00


Duminică: 07:00-21:00

Contact

Telefon:

Fax:

Email: [email protected]

Coordonate

44.443118, 26.158726

Mijloace de transport


Descriere

Carrefour doreste sa fie mai aproape de clientii sai, in inima cartierelor si continua expansiunea. Noul Carrefour Market din capitala isi desfasoara 1itatea pe un spatiu de vanzare de 780 m.p urmand aceeasi strategie de "preturi mici zilnic".

Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 7.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 articole marca proprie Carrefour la acelasi pret ca in hypermarket (iar la o calitate similara costa cu minim 20% mai putin, in raport cu marcile nationale).

Date cheie:
1.    Carrefour Market Delfinului este situat in Sos. Pantelimon nr. 249, bloc 48, parter, sector 2, Bucuresti in zona accesibila atat locuitorilor din cartier cat si din imprejurimi datorita mijloacelor de transport in comun disponibile: liniile 14, 36, 46,55 . Magazinul va avea o plaja orara de deschidere larga, de luni pana sambata, intre 8:00 - 22:00 si duminica, intre 8:30 - 20:00.
2.    Suprafata de vanzare este de 780 mp;
3.    7 case de marcat;
4.    Echipa este formata din 80 profesionisti bine formati care vor raspunde cu promptitudine la solicitarile clientilor;
5.    Gama de produse cuprinde 7.000 de articole, este diversificata si satisface in mare parte nevoile curente ale consumatorilor:
o    legume si fructe
o    lactate
o    articole de bacanie
o    congelate
o    macelarie
o    mezeluri si branzeturi
o    bauturi
o    bricolaj
o    articole pentru bebelusi
o    cosmetice
o    articole de uz casnic
o    dietetice si bio
o    panificatie
6.    Paleta de servicii include:
o    telefon gratuit pentru clientii Carrefour care doresc sa afle diferite informatii legate de produsele, serviciile disponibile, precum si alte informatii utile: TELVERDE 0800 0800 02, disponibil 24 de ore din 24, in fiecare zi a saptamanii;
o    multiple modalitati de plata: cu tichete de masa sau utilizand carduri bancare

Carrefour Market este o noua forma de comert care se caracterizeaza printr-o serie de atribute si care, cu ajutorul unora dintre ele, il diferentiaza de hypermarket:
o    Rapiditate la case : intrucat cumparaturile din supermarket sunt in principal axate pe produse de baza, alimentare, cosul fiind mai mic, rapiditatea trebuie sa fie un atuu. In plus, ne angajam sa fie un maxim de 3 clienti la o casa, prin deschiderea unei case suplimentare, daca este cazul.
o    Prospetime si Calitate: toate produsele alimentare sunt atent verificate printr-un sistem de control sanitar-veterinar si calitativ, astfel incat clientii Carrefour sa gaseasca zilnic produse de calitate si foarte proaspete. In acest sens, Carrefour Market schimba sau ramburseaza in 7 zile suma platita pentru un produs daca acesta nu satisface deplin asteptarea clientului, din punct de vedere calitativ. "Satisfactie sau rambursare!".
o    Produse Marca Proprie Carrefour. "Economisesti si ai si calitate": Carrefour Market ofera in gama sa, peste 1.000 de produse marca proprie Carrefour, la acelasi pret ca in hypermarketurile Carrefour si cu minimum 20% mai mic fata de pretul marcilor nationale, la aceeasi calitate.
o    Proximitate : este primul atribut care diferentiaza supermarketul de hypermarket. Supermarketul trebuie sa devina un vecin de incredere, unde gasesti zilnic, tot ce ai nevoie.
o    Produse Bio si Dietetice: Carrefour Market include in gama si produse speciale pentru sanatatea clientilor sai.
o    Fructe si Legume : Tot la acelasi nivel, gama de produse include si o varietate de fructe si legume, majoritar din Romania, de o calitate impecabila si de o prospetime controlata zilnic de echipele care se ocupa de controlul de calitate.
o    Profesionalismul echipelor: Noul supermarket functioneaza cu o echipa de 80 de profesionisti, bine formati, care vor raspunde cu promptitudine solicitarilor clientilor, zilnic.

 

Bonuri de masa

Vrei sa platesti prin bonuri de masa? Carrefour iti simplifica viata!

Card de plata

Magazinul accepta plata cu cardul bancar.

Plata cu telefonul mobil

Platesti sigur si rapid cu telefonul mobil, atat in hipermarketuri, cat si in supermarketuri.
Aplicatia CarrefourPay