Carrefour Colosseum

Hipermarket

Adresa

Soseaua Chitilei, Nr. 284, Sector 1, Bucuresti

Orar

Luni - Duminică: 07:00-22:00

Contact

Telefon: 0374 174 600

Fax: 0374 174 632/633

Email: [email protected]

Coordonate

44.493219, 26.015547

Mijloace de transport

TRANSPORTUL GRATUIT ESTE MOMENTAN SUSPENDAT.

Servicii oferite

In aceasta locatie este disponibil serviciul de transfer bani MoneyGram


Descriere

ZONA DE PRODUSE NEALIMENTARE:


Electronice si electrocasnice:
Adaptarea modului de expunere, precum si a gamelor de produse electronice-electrocasnice, astfel incat acestea sa fie la indemana clientilor, dar si crearea unui spatiu de expozitie pentru raionul Multimedia pentru ca produsele specifice sa poata fi testate pe loc.

Bazar:
O suprafata de expunere mare pentru produsele din acest departament si, implicit, o mai mare diversitate a gamelor dar si o aranjare a articolelor pe universuri fac aceasta zona moderna si inovatoare.

Textile:
Montarea de reflectoare in departamentul textile da o nota aparte colectiilor expuse in raioane. Sporirea luminozitatii pune in evidenta paleta de culori si finetea materialelor, specifice articolelor vestimentare comercializate.

ZONA DE PRODUSE ALIMENTARE:

Existenta unui spatiu de expunere mare si o gama de produse variata, de unde va puteti alege cele mai proaspete si savuroase produse la preturi imbatabile!

ECONOMIE DE TIMP LA CASE:

Randul Unic, un concept nou, care inseamna timp redus de asteptare la case. E simplu si usor de utilizat! Te asezi la o singura coada numita “Rand Unic”, apoi astepti sa fii directionat catre o casa libera (iar ecranul prezent aici va afisa numarul casei unde vei fi intampinat de casier).

Va asteptam cu drag in magazinul nostru!

Livrare gratuita

Cumparaturile sunt grele? Carrefour iti usureaza viata!* Serviciul de livarare gratuita este valabil pentru volume mari si distante de max. 30 Km. ** Detalii in magazine

Banc de proba

Vrei sa probezi produsul electronic cumparat inainte de a pleca acasa? Carrefour iti face viata mai sigura!

Borna verificare preturi

Vrei sa afli cat costa produsul dorit? Carrefour iti simplifica viata! Scaneaza codul de bare la orice borna de pret din magazin si vei afla pretul!

Torturi la comanda

Ai pofta de ceva bun? Carrefour iti indulceste viata! * Puteti comanda direct in raion produse de patiserie, torturi si prajituri pentru ocazii speciale.

Returnare produse

Cu bonul de casa in 48 de ore. Detalii la receptie

Cabina de proba

Vrei sa probezi? Carrefour iti pune la dispozitie cabine de proba incapatoare!

Bonuri de masa

Vrei sa platesti prin bonuri de masa? Carrefour iti simplifica viata!

Loteria Romana

Jocuri Loto si Loz Instant la casele de marcat.

Card de plata

Magazinul accepta plata cu cardul bancar.

Mancare la comanda

Pentru momentele cand astepti un eveniment important dar nu ai timp sa gatesti sau pur si simplu ai nevoie de cantitati mai mari de specialitati gatite, vino in hipermarket, comanda la raionul gastronomie bucatele si cantitatile dorite si le vei avea in 48 de ore. Vezi meniul disponibil aici.

Automat de facturi

Foloseste terminalul automat de facturare si nu vei mai fi nevoit sa stai la coada. Pe baza bonului fiscal obtii instant factura de care ai nevoie.

Plata cu telefonul mobil

Platesti sigur si rapid cu telefonul mobil, atat in hipermarketuri, cat si in supermarketuri.
Aplicatia CarrefourPay