Market Brasov Victoriei

Market

Adresa

Bd-ul Victoriei, Nr. 4, Brasov,Jud. Brasov

Orar

Luni - Sâmbătă: 07:00-22:00


Duminică: 08:00-20:00

Contact

Telefon:

Fax:

Email: [email protected]

Coordonate

45.657955, 25.612844

Mijloace de transport


Descriere

 

Carrefour deschide al patrulea supermarket al sau din orasul Brasov, joi, 4 decembrie 2014, ridicand numarul total de magazine in acest format la 86.

Noul supermarket, Market bd. Victoriei nr. 4, isi asteapta clientii cu o echipa de profesionisti gata sa ofere o experienta de cumparaturi cat mai placuta!

Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 6.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca marcile nationale.

Date cheie despre supermarket-ul Market bd. Victoriei nr. 4:

1.   Adresa: Bulevardul Victoriei nr. 4, Brasov

2.   Suprafata magazinului: 500

3.    Contact magazin:

  • Tel.: 0749.067.062

 

Gama de servicii a noului Market bd. Victoriei nr. 4 include:  

Apel gratuit pentru clientii Carrefour care doresc sa afle diferite informatii legate de produsele, serviciile disponibile, precum si alte informatii utile: TELVERDE 0800-0800-02, disponibil 24 de ore din 24, in fiecare zi a saptamanii;

Multiple modalitati de plata: tichete de masa, card Carrefour MasterCard, reincarcare electronica prepay.

 

Magazinul Market este o noua forma de comert care se caracterizeaza printr-o serie de atribute cu ajutorul carora se diferentiaza de hipermarket:

rapiditate la case: intrucat cumparaturile din supermarket sunt in principal axate pe produse de baza, alimentare, cosul fiind mai mic, rapiditatea trebuie sa fie un atuu. In plus, ne angajam sa fie un maxim de 3 clienti la o casa, prin deschiderea unei case suplimentare, daca este cazul.

prospetime si calitate: toate produsele alimentare sunt atent verificate printr-un sistem de control sanitar-veterinar si calitativ, astfel incat clientii Carrefour sa gaseasca zilnic produse de calitate si foarte proaspete. In acest sens, Market schimba sau ramburseaza in 7 zile suma platita pentru un produs daca acesta nu satisface deplin asteptarea clientului, din punct de vedere calitativ. „Satisfactie sau rambursare!”.

produse Marca Proprie Carrefour. “Economisesti si ai si calitate!”: Market ofera in gama sa peste 1.000 de produse marca proprie Carrefour, la un pret cu minimum 20% mai mic fata de pretul marcilor nationale, la aceeasi calitate.

aproape de casa: este primul atribut care diferentiaza supermarketul de hipermarket. Supermarketul trebuie sa devina un vecin de incredere, unde gasesti zilnic, tot ce ai nevoie.

produse bio si dietetice: Market include in gama si produse speciale pentru sanatatea clientilor sai.

fructe si legume: Tot la acelasi nivel, gama de produse include si o varietate de fructe si legume, majoritar din Romania, de o calitate impecabila si de o prospetime controlata zilnic de catre echipele care se ocupa de controlul calitatii.

profesionalismul echipelor: Noul supermarket functioneaza cu o echipa de 21 profesionisti, bine formati, care vor raspunde cu promptitudine solicitarilor clientilor, zilnic.

 

 Despre Carrefour:

Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. In fiecare zi, acesta primeste in magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea intreaga, oferindu-le o gama larga de produse si servicii la preturi echitabile.

In Romania, Grupul Carrefour numara 167 de magazine dintre care 27 hipermarketuri 'Carrefour', 86 supermarketuri 'Market', 46 magazine de proximitate 'Express', 7 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.

 

Bonuri de masa

Vrei sa platesti prin bonuri de masa? Carrefour iti simplifica viata!

Card de plata

Magazinul accepta plata cu cardul bancar.

Plata cu telefonul mobil

Platesti sigur si rapid cu telefonul mobil, atat in hipermarketuri, cat si in supermarketuri.
Aplicatia CarrefourPay