Carrefour Botosani

Hipermarket

Adresa

Bd-ul Mihai Eminescu, Nr. 6, Botosani, Jud. Botosani

Orar

Luni - Duminică: 08:00-22:00

Contact

Telefon: 0374 147 900

Fax: 0374 147 932, 0374 147 934

Email: [email protected]

Coordonate

47.749593, 26.643042

Mijloace de transport

Tramvai 101, 102.

Servicii oferite

In aceasta locatie este disponibil serviciul de transfer bani MoneyGram


Descriere

Universul de casa - raioanele cu produse pentru casa au fost reorganizate astfel incat toate produsele necesare echiparii dormitorului, baii, bucatariei..., inclusiv accesoriile se regasesc in acelasi loc. Universul de moda - recreat conform celor mai noi tendinte de pe piata, cu mobilier atr1 si spoturi luminoase pentru vizibilitatea in detaliu a produselor si materialelor folosite. Pozitionarea mobilierului si luminozitatea confera spatiului dedicat colectiilor de haine si incaltaminte, intimitate si-l face mult mai atragator si primitor. Universul de moda include universurile vestimentare dedicate femeilor, barbatilor, copiilor si bebelusilor, precum si universul de incaltaminte.

Produsele electronice si electrocasnice - intr-o prezentare mult mai atr1a, cu produse organizate pe branduri si un spatiu de expozitie pentru raionul multimedia pentru ca produsele specifice sa poata fi testate pe loc. Oferta Carrefour pune accent pe ultimele gadgeturi si inovatii de pe piata si in acelasi timp, pe servicii de consiliere la raft si livrare gratuita, la domiciliu, pentru obiectele voluminoase.

Produsele proaspete, in special zona de legume-fructe sunt prezentate punandu-se accent pe prospetime si pe produsele romanesti. Un alt atu scos in evidenta il reprezinta produsele ce provin din Filiera calitatii Carrefour, de la producatori romani, care garanteaza un gust natural si siguranta calitatii.

ECONOMIE DE TIMP LA CASE:
Randul Unic, un concept nou, care inseamna timp redus de asteptare la case. E simplu si usor de utilizat! Te asezi la o singura coada numita "Rand Unic", apoi astepti sa fii directionat catre o casa libera (iar ecranul prezent aici va afisa numarul casei unde vei fi intampinat de casier).

Va asteptam cu drag in magazinul nostru!

Livrare gratuita

Cumparaturile sunt grele? Carrefour iti usureaza viata!* Serviciul de livarare gratuita este valabil pentru volume mari si distante de max. 30 Km. ** Detalii in magazine

Banc de proba

Vrei sa probezi produsul electronic cumparat inainte de a pleca acasa? Carrefour iti face viata mai sigura!

Borna verificare preturi

Vrei sa afli cat costa produsul dorit? Carrefour iti simplifica viata! Scaneaza codul de bare la orice borna de pret din magazin si vei afla pretul!

Torturi la comanda

Ai pofta de ceva bun? Carrefour iti indulceste viata! * Puteti comanda direct in raion produse de patiserie, torturi si prajituri pentru ocazii speciale.

Returnare produse

Cu bonul de casa in 48 de ore. Detalii la receptie

Cabina de proba

Vrei sa probezi? Carrefour iti pune la dispozitie cabine de proba incapatoare!

Retusuri textile gratuite

Retusuri gratuite la produsele textile pentru tivuri si mansete.

Bonuri de masa

Vrei sa platesti prin bonuri de masa? Carrefour iti simplifica viata!

Loteria Romana

Jocuri Loto si Loz Instant la casele de marcat.

Card de plata

Magazinul accepta plata cu cardul bancar.

Mancare la comanda

Pentru momentele cand astepti un eveniment important dar nu ai timp sa gatesti sau pur si simplu ai nevoie de cantitati mai mari de specialitati gatite, vino in hipermarket, comanda la raionul gastronomie bucatele si cantitatile dorite si le vei avea in 48 de ore. Vezi meniul disponibil aici.

Automat de facturi

Foloseste terminalul automat de facturare si nu vei mai fi nevoit sa stai la coada. Pe baza bonului fiscal obtii instant factura de care ai nevoie.

Plata cu telefonul mobil

Platesti sigur si rapid cu telefonul mobil, atat in hipermarketuri, cat si in supermarketuri.
Aplicatia CarrefourPay