Magazinele noastre

Carrefour Hipermarket Drobeta Cauta magazin:

Carrefour Drobeta

B-dul Alunis, Zona Aeroport, Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti

Orar
Luni - Sambata: 8:00-23:00
Duminica: 8:00-23:00

Telefoane: 0374.156.300
Fax: 0374.156.396 / 0374.156.397
E-mail: standard_dtseverin@carrefour.com

Orar Galerie Comerciala
Luni - Duminica: 9:00-21:00

vezi harta marita
Transport
Linia 4

inchide harta

Pozitionat pe cea mai importanta ruta a orasului, in apropiere de centru, Severin Shopping Center, care inlcude hipermarketul Carrefour, DYI Bricostore si marci nationale si internationale precum Deichmann, New Yorker, Orsay, Takko, beneficiaza de vizibilitate si acces usor dinspre si spre toate strazile principale ale orasului. Este primul centru comercial din oras si va include o mare diversitate de magazine si servicii.

Carrefour vine in Drobeta Turnu Severin ca prim hipermarket din acest oras si astfel, pentru prima oara, locuitorii orasului vor avea o forma de comert moderna, cu "totul sub acelasi acoperis"! Carrefour ii va ajuta pe locuitorii din Drobeta Turnu Severin sa economiseasca timp si bani, beneficiind totodata de calitate si servicii impecabile, la cele mai mici preturi, zilnic.

Paleta larga de produse, aproximativ 50.000 si serviciile diverse respecta standardele Carrefour de inalta calitate si se gasesc "sub acelasi acoperis" : de la haine, mobilier, electrocasnice pana la produse alimentare, fructe, legume si produse proaspete. hipermarketul isi desfasoara activitatea pe 7.100 m2 si este organizat in raioane pe universuri de consum, semnalizate clar pentru facilitarea traficului si pentru orientarea usoara pe spatiul de vanzare :

 • produse promotionale
 • cultural, sport, jucarii, bagaj, auto, video, muzica
 • electronice, electrocasnice, mobila, gradina, bricolaj
 • lichide
 • produse proaspete traditionale
 • bacanie
 • detergenti, cosmetice
 • textile 


Cumparaturile sunt grele? Carrefour iti usureaza viata! * Serviciul de livarare gratuita este valabil pentru volume mari si distante de max. 30 Km. ** Detalii in magazineVrei sa probezi produsul electronic cumparat inainte de a pleca acasa? Carrefour iti face viata mai sigura!Vrei sa afli cat costa produsul dorit? Carrefour iti simplifica viata! Scaneaza codul de bare la orice borna de pret din magazin si vei afla pretul!Ai pofta de ceva bun? Carrefour iti indulceste viata! * Puteti comanda direct in raion produse de patiserie, torturi si prajituri pentru ocazii speciale.Detalii la receptieVrei sa probezi? Carrefour iti pune la dispozitie cabine de proba incapatoare!Retusuri gratuite la produsele textile pentru tivuri si mansete.Vrei sa platesti prin bonuri de masa? Carrefour iti simplifica viata!CARD DE PLATARestituim TVA-ul

Restituim TVA-ul la cumparaturi facute de persoanele fizice straine stabilite in afara UE*

Ateliere de creatie

Pe parcursul anului 2012 am organizat diferite ateliere de creatie unde cei mici au avut placerea de a se juca si in acelasi timp de a invata diferite lucruri. Ei au avut posibilitatea fie sa creeze, fie sa invete munca de reporter, au facut experimente in cadrul atrelierului " Micul inventator". Au fost supravegheati indeaproape si ajutati de animatoarele socio-educative.

Concurs Desne

Atat de Paste cat si de Craciun organizam pentru toti elevii din clasele I-VIII Concursul de Desene in urma caruia prin tragere la sorti elevii sunt raspalatiti de Carrefour cu multe premii: premii colective pe clase, bibclete, calculatoare, dvd-player, MP3 player, si 2 excursii la Disneyland.

1 Decembrie

De " Ziua Romaniei" am organizat pentru clientii nostrii degustari traditionale de fasole cu ciolan si mamaliguta cu sarmale si smantana. Am avut si un mini spectacol in care copii talentati din acest oras au cantat cantece populare specifice acestei zile.

Haloween

Atelier de creatie cu face-painting specific acestei sarbatori, concurs de sculptat dovleci cu lingura, concurs de karaoke la care castigatorii au fost premiati de Carrefour cu o tableta Samsung GALaxy, un aparat foto Nikon si un microsistem sony. Invitat special iluzionistul Cristian GOG.

Ziua Bunicilor

Carrefour a sarbatorit in acest an Ziua Bunicilor. Astfel in perioada 24-29 septembrie clientii au participat la tombola "Sarbatorim Ziua Bunicilor", iar in 29 Septembrie bunicii din oras au primit ciocolata din partea echipei Carrefour.

Aniversar 2 Ani

Aniversarea 2 ani Carrefour Drobeta a fost una plina de surprize pentru clientii nostri. Am avut foarte multe actiuni de Marketing prin care le-am rasplatit fidelitatea: in fiecare duminica cei mici au fost invitati la diferite ateliere de creatie, cei mari au fost premiati in zilele de 24 si 26 august pe linia caselor prin tragere la sorti cu cate un tort din partea Carrefour. Nu a lipsit nici tortul Aniversar Carrefour din care toti clientii aflati la cumparaturi au gustat cate o felie. Pentru a incheia intr-o nota cat mai frumoasa am organizat si 2 super concerte cu invitati speciali: in data de 24 August - concert muzica populara cu interpreti locali si invitat special Steliana Sima si in data de 25 August concert Valetin Dinu urmat de super show -ul oferit de Mandinga

Mascota Happy

Primul atelier de creatie la care invitatul surpriza a fost mascota Happy - 19 august. Happy este prietenul tuturor copiilor participand alaturi de ei la diferite jocuri si ateliere de creatie. Incepand cu aceasta data am incercat ca cel putin o data pe luna Happy sa vina in Carrefour Drobeta si sa se intalneasca cu prietenii lui.

Aniversar 11 Ani

Pe parcursul acestei luni am premiat fidelitatea clientilor nostri cu multe premii surpriza prin tragere la sorti pe linia caselor de marcat dar si la extragerea de la tombola "Carrefour 11 Ani ". In data de 16 Iunie am pregatit tortul Aniversar 11 ani Carrefour din care clientii nostri au fost invitati sa guste.

Emisiunea TV Poienita lui Manu

In fiecare sambata incepand cu ora 11:00 in galeria Comerciala Severin Shopping Center Carrefour s-a filmat emisiunea " Poienita lui Manu " unde copiii au avut parte de multe jocuri, distractie si voie buna, au invatat cum sa fie buni reporteri, s-au distrat impreuna in cadrul mai multor ateliere de creatie. La finalul emisiunii acestia erau rasplatiti cu un fruct si ceva dulce din partea Carrefour.

Ziua Copilului

Atelier de creatie de confectionat si inaltat zmee. In parteneriat cu Galeria comerciala am organizat o petrecere pentru copii, unde am avut invitati clowni si personaje din poveste, acestia au fost rasplatiti cu tort si dulciuri din partea Carrefour si Severin Shopping Center.

 • Castigatorii concursului de desene Editia de Paste 2013 citeste

 • Castigatorii Loteriei Publicitare Carrefour si Orange sarbatoresc "Ziua Internetului" citeste

 • Castigatori Concurs Desene Paste 2011 citeste

 • Super Tombola de Deschidere Carrefour Drobeta citeste

 • Castigatori Concurs Desene Craciun 2010 citeste

Daca doriti sa va alaturati echipei Carrefour, va rugam sa depuneti un curriculum vitae la biroul Receptie clienti din cadrul magazinului dumneavoastra perferat sau pe mail la adresa resurse.umane@carrefour.com