Magazinele noastre

Carrefour Hipermarket Bucuresti Cauta magazin:

Carrefour Colosseum

Soseaua Chitilei nr. 284, sector 1

Orar
Luni - Sambata: 8:00 - 22:00
Duminica: 8:00 - 22:00

Telefoane: 0374 174 600
Fax: 0374 174 632/633
E-mail: office_romania@carrefour.com

Orar Galerie Comerciala
Luni - Duminica: 09:00 - 21:00

vezi harta marita
Transport

Tramvaiul 45 urmat de autobuzul 112/ 422 inca doua statii;
Metrou statia Bazilescu, urmat de autobuzul 112;
Metrou 1 mai, urmat de microbuzul gratuit.
Microbuz gratuit pe ruta Carrefour Colosseum - Piata Chibrit (tur-retur) din 15 in 15 minute, pe urmatorul traseu:
Piata Chibrit – Clabucet – Carpati - Depoul Bucurestii noi - Pajura-Gloriei - Teatru Masca - Parc Bazilescu – Jimbolia - str. Mirlopolit Varlam - str. Ardealului - str. Episcop Vulcan - Laromet - str. Cricovului - str. Floare de Crang - Mihai Viteazul – Mezes - Maica Teofana - Soldat Adrian Patru - Carrefour Colosseum
(datorita restrictionarii accesului rutier in zona Bucurestii Noi, traseul poate fi modificat).

inchide harta

ZONA DE PRODUSE NEALIMENTARE:


Electronice si electrocasnice:
Adaptarea modului de expunere, precum si a gamelor de produse electronice-electrocasnice, astfel incat acestea sa fie la indemana clientilor, dar si crearea unui spatiu de expozitie pentru raionul Multimedia pentru ca produsele specifice sa poata fi testate pe loc.

Bazar:
O suprafata de expunere mare pentru produsele din acest departament si, implicit, o mai mare diversitate a gamelor dar si o aranjare a articolelor pe universuri fac aceasta zona moderna si inovatoare.

Textile:
Montarea de reflectoare in departamentul textile da o nota aparte colectiilor expuse in raioane. Sporirea luminozitatii pune in evidenta paleta de culori si finetea materialelor, specifice articolelor vestimentare comercializate.

ZONA DE PRODUSE ALIMENTARE:

Existenta unui spatiu de expunere mare si o gama de produse variata, de unde va puteti alege cele mai proaspete si savuroase produse la preturi imbatabile!

ECONOMIE DE TIMP LA CASE:

Randul Unic, un concept nou, care inseamna timp redus de asteptare la case. E simplu si usor de utilizat! Te asezi la o singura coada numita “Rand Unic”, apoi astepti sa fii directionat catre o casa libera (iar ecranul prezent aici va afisa numarul casei unde vei fi intampinat de casier).

Va asteptam cu drag in magazinul nostru!

Cumparaturile sunt grele? Carrefour iti usureaza viata! * Serviciul de livarare gratuita este valabil pentru volume mari si distante de max. 30 Km. ** Detalii in magazineVrei sa probezi produsul electronic cumparat inainte de a pleca acasa? Carrefour iti face viata mai sigura!Vrei sa afli cat costa produsul dorit? Carrefour iti simplifica viata! Scaneaza codul de bare la orice borna de pret din magazin si vei afla pretul!Ai pofta de ceva bun? Carrefour iti indulceste viata! * Puteti comanda direct in raion produse de patiserie, torturi si prajituri pentru ocazii speciale.Detalii la receptieVrei sa probezi? Carrefour iti pune la dispozitie cabine de proba incapatoare!Retusuri gratuite la produsele textile pentru tivuri si mansete.Vrei sa platesti prin bonuri de masa? Carrefour iti simplifica viata!LOTOCARD DE PLATA  • Castigatori Tombola Jucarii citeste

  • Castigatorii Loteriei Publicitare Carrefour si Orange sarbatoresc "Ziua Internetului" citeste

  • Castigatorii Loteriei Publicitare "Tombola Aniversara 11 ANI!" citeste

  • Castigatori tombola Ziua Indragostitilor Colosseum citeste

  • Castigatori Tombola Angelli citeste

  • Castigatori Tombola Aniversara Carrefour Colosseum citeste

  • Concurs administratii blocuri proximitate Carrefour Colosseum citeste

  • Castigatori super tombola de deschidere citeste