SC Irmex SRL - Conditii pentru garantie | Carrefour Romania

Garanția produselor

 

SC IRMEX SRL răspunde, în perioada de garanţie, pentru calitatea produselor vândute. Garanţia se acordă în conformitate cu prevederile Legii nr. 449/2003 şi O.G. nr. 21/1992 şi valabile la data cumpărării.

Garantia pentru produsele care nu sunt insotite de un certificat de garantie emis de producator/importator se solutioneaza prin repararea, inlocuirea sau returnarea contravalorii produsului defect.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului într-o perioadă de maxim 14 zile calendaristice de la data la care a fost adusă la cunoştinţă lipsa conformităţii. Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

În cazul reclamării unui defect, perioada de garanţie se prelungeşte cu timpul scurs de la data la care aţi reclamat defecţiunea până la data reparării produsului. În termen de 14 zile calendaristice de la data la care ne-aţi adus la cunoştinţă defectul, produsul în cauză se va aduce la conformitate.

În cazul efectuarii unei reclamaţii, este necesar să prezentaţi produsul defect împreună cu accesoriile aferente şi copia facturii fiscale de achizitie.

Garanţia se pierde în următoarele situaţii: – în cazul intervenţiilor sau reparaţiilor produsului executate de persoane neautorizate; – în cazul utilizării produsului pentru alte scopuri decât cele pentru care a fost conceput şi recomandat – în cazul nerespectării condiţiilor de păstrare, utilizare şi întreţinere prevăzute în documentaţia care însoţeşte produsul; – în cazul deteriorărilor termice şi mecanice ale produselor, datorate incendiilor, accidentelor de orice fel, intemperiilor sau neglijenţei în utilizare.

Pentru a beneficia de garanţie, Clientul are următoarele obligaţii:

– produsul să fi fost cumpărat de la SC IRMEX SRL şi folosit numai în scopul pentru care a fost conceput;

– să respecte instrucţiunile de folosire şi să utilizeze produsul conform instrucţiunilor impuse de producător;

– să păstreze certificatul de garanţie şi/sau documentul fiscal cu care a cumpărat produsul;

– să păstreze ambalajul original şi toate accesoriile care au venit în acesta, şi să le livreze împreuna cu produsul în garanţie.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!