Compresoare si manometre auto

Pe carrefour.ro te surprindem cu prețuri avantajoase la întreaga gamă de compresoare cu manometru digital sau analog, pentru setul de anvelope. Modelele din gama noastră dispun de forme și dimensiuni ideale pentru a fi depozitate în portbagaj. Cu ajutorul acestora te asiguri că anvelopele mașinii tale sunt într-o stare optimă pentru a rula pe drum. 

Dacă vrei să comanzi online astfel de produse, însă nu știi ce soluții să alegi din oferta noastră, descoperă alături de noi care sunt cele mai importante funcții ale acestor echipamente și ce beneficii asigură. Prețurile avantajoase din pagină îți permit să iei cele mai bune decizii, iar pașii de comandă online sunt simplu de urmat. Iată ce ofertă de neratat îți punem la dispoziție:

Comandă online un compresor pentru anvelopele mașinii

Vezi care sunt cele mai noi modele de compresor cu manometru digital sau analog din categoria "Anvelope si jante". Produsele de aici surprind printr-un raport calitate:preț foarte bun, pentru a putea realiza o adevărată investiție. De la Carrefour achiziționezi online tehnologii simplu de utilizat, chiar și în cazul unui nivel redus al experienței. 

Cauți compresoare pentru setul tău de anvelope noi? Găsești rapid Găsești la noi compresoare auto cu pompă 12 V, compresoare fără fir 4 in 1, modele de compresor automat cu acumulator și afișaj digital, precum și compresoare digitale pentru mașini 4x4 sau SUV-uri. Ordonează produsele în funcție de brand, pentru a se afișa rapid în pagină produse de la Carmax, Michelin, O-FORM sau Alca.

Dacă dispui de un anumit buget, poți ordona produsele din pagină în ordinea descrescătoare a prețurilor, sau în funcție de reducerile disponibile. Mai ai la îndemână și varianta setării manuale a plafonului de preț, pentru a se afișa în pagină doar produsele potrivite pentru nevoia ta. La Carrefour, găsești simplu și rapid un compresor cu manometru așa cum îți dorești. 

Utilizarea unui compresor cu manometru pentru anvelope

În primul rând, trebuie să te asiguri că anvelopele sunt reci și că mașina este parcată pe o suprafață plană și stabilă. Dacă îți este mai ușor să lucrezi cu mașina ridicată pe un cric auto, asigură-te că iei toate măsurile de siguranță. De asemenea, verifică presiunea recomandată de producătorul anvelopelor și pregătește compresorul pentru utilizare, conectându-l la o sursă de alimentare adecvată.

Scoate apoi capacul de protecție al valvei anvelopei și conectează furtunul compresorului la valvă, asigurându-te că îmbinarea este etanșă. În funcție de modelul compresorului, acesta se poate conecta prin intermediul unei cleme, a unui racord filetat sau a unui racord rapid.

În ceea ce privește umflarea anvelopelor, trebuie să pui în funcțiune compresorul și să monitorizezi presiunea anvelopei cu ajutorul manometrului integrat, sau al unui manometru extern. Oprește compresorul atunci când anvelopa atinge presiunea recomandată și deconectează furtunul de la valvă, înlocuind capacul de protecție.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!