Jocuri consola &PC

De ce săalegi jocuri PC?

Jocurile video, pe console, pe telefon ori pe calculator pot fi chiar o sursăde voie bune, destindere şi învăţare, indiferent de vârstă.

 

În cazul celor mici, jocurile de strategie sunt un foarte bun antrenament pentru capacitatea de rezolvare a diverselor probleme. Seria de provocări pe care micul jucător le înfruntăajutăla dezvoltarea abilităţii de a le rezolva din punct de vedere logico-matematic. În plus, astfel de jocuri încurajeazăgăsirea de soluţii ingenioase. 

 

În același timp, pentru adulți, jocurile PC pot fi un hobby și o metodăde detensionare și relaxare, dupăo zi lungă.

 

Ce beneficii asigurăjocurile pentru PC?

Jocurile video dezvoltăabilitatea de coordonare şi orientare spaţială, precum şi atenţia distributivă, ca urmare a multiplelor „probleme”care au loc simultan şi trebuie rezolvate.

 

De aceea, pe carrefour.ro ai o varietate de jocuri PC sau pentru diferite console dintre care săalegi. Te poți bucura de produse de la noi în cel mai scurt timp pentru căîți asigurăm livrarea în 24-72 de ore la adresa ta. În plus, ai 30 de zile la dispoziție pentru a face retur gratuit, în cazul în care te-ai răzgândit asupra produselor alese.

 

Cum alegi un joc pentru PC?

Existăun sistem internațional de rating în funcție de vârstădupăcare jocurile video sunt clasificate. Așadar, cautăeticheta PEGI pentru a-ți da seama cărei categorii de vârstăi se potrivește jocul respectiv. 

 

Dezvoltatorii de jocuri au căutat săse adapteze tehnologiei actuale, creând variante pentru xbox, playstation, dar și pentru alte console. În același timp, grafica, provocările, dar și multiplele variante de joc sunt de fapt, ceea ce te menține captivat ore în șir.

 

Alege jocuri pentru consolăsau chiar pentru PC de pe carrefour.ro și vei avea la dispoziție mai multe modalități de plată, inclusiv în rate sau prin Cardul BT direct. Dacăoptezi pentru ultima varianta, îți asigurăm 5% din bani înapoi pe card la plata integrală. Te încurajăm săte așezi comod în scaunul de gaming și săte bucuri de jocul preferat!

  1. 23990Lei
    19990Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!