Masini De Spalat Vase

Mașina de spălat vase este un tip de electrocasnic care te poate scăpa de mult efort în plus! Aceasta poate fi utilizatăîn folosul întregii familii, astfel încât spălatul vaselor sănu mai reprezinte o muncăostenitoare. La Carrefour vei găsi modele de la Whirlpool, Gorenje, Beko, Bosch, Arctic și nu numai, astfel încât săte bucuri de cele mai moderne funcții tehnologice. 

Mașinăde spălat vase la prețavantajos 

Îți dorești o mașinăde spălat vase incorporabilă, astfel încât săse potriveascăperfect cu mobilierul din bucătăria ta? La Carrefour poți alege modelul de mașinăde spălat vase compact de care ai nevoie, fărăprea mare efort. În numai o jumătate de oră, vesela ta va străluci ca nouădatorităprogramului ultra-rapid de funcționare. 

Totdată, opteazăpentru o mașinăde spălare care beneficiazăde funcția de autocurățare, astfel încât utilizarea ei săfie floare la ureche! Când vine vorba despre consum, clasa energeticăF te ajutăsăte bucuri de o maximăeficiențăla spălare, totul cu minimul de energie consumată. Ia în considerare toate aceste facilități și vino la Carrefour săachiziționezi mașina de spălat a visurilor tale!

Cumpărăo mașinăde spălat modernă, cu funcții numeroase 

Pe lângăcapacitatea mare de depozitare și posibilitatea de reglare a coșului superior astfel încât vasele tale săîncapăperfect, mașinile de spălate vase de la Carrefour dispun și de funcții moderne, anti-inundare sau opțiunea Extra-Dry, pentru ca orice tip de veselăsărămânăperfect uscatăîn timp rapid.

Mai mult decât atât, cu ajutorul panoului de control pe bazăde LED-uri, mașina de spălat este mai ușor de controlat ca niciodată. Totodată, pentru utilizarea zilnică, apeleazăcu încredere la funcția ECO 50 pentru vasele cu un grad mediu de murdărie și funcția Intensiv 70 pentru a îndepărta orice patăde grăsime de pe tigăi și oale. La Carrefour te așteaptănumeroase modele de mașini de spălat vase moderne, ale căror funcții numeroase sunt menite săîți ușureze viața!

Comanda masina de spalat vase de Black Friday 2023

Te-ai hotarat ca este in sfarsit vremea sa renunti la spalarea manuala a vaselor? Pe Carrefour.ro gasesti oferte potrivite pentru nevoile tale. Prinde cele mai bune oferte de Black Friday 2023 din perioada 25 octombrie - 5 decembrie si realizeaza economii importante pentru universul casei tale. Descopera masinile de spalat vase disponibile acum in noul catalog Black Friday Carrefour si fii pe faza! 

Alege masina de spalat vase de Black Friday si achit-o Cardul BT Direct, pentru a primi 5% din valoarea comenzii inapoi pe card. Daca n-ai cont pe site, fa-ti unul acum. Beneficiezi de livrare standard (24-72h). Retur gratuit in 30 de zile.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!