Lichid de parbriz

Ai rămas fără lichid de parbriz? Vezi care sunt ultimele produse adăugate aici și alege cea mai bună varianta pentru bugetul tău. Carrefour îți pune la dispoziție lichide de parbriz cu proprietăți ideale pentru o curățare optimă a geamurilor mașinii, la prețuri foarte convenabile. Utilizând un produs de întreținere și cosmetică auto calitativ, poți vedea perfect prin parbriz și lunetă. 

Dacă te afli pentru prima dată în fața unei astfel de achiziții, continuă să citești pentru a afla cum se alege cel mai bun lichid de parbriz, care sunt beneficiile pe care le poate oferi un produs de top și cum se depozitează acesta, pentru a-și conserva proprietățile. Alături de Carrefour, realizezi de fiecare dată cele mai inspirate alegeri, bazate pe o informare corectă! 

Comandă lichid de parbriz la un preț atractiv 

Compoziția și ingredientele sunt vitale pentru funcționarea eficientă a sistemului de ștergătoare, dar și pentru a obține un parbriz curat. Alcoolul și glicolul sunt ingrediente ce contribuie la prevenirea înghețării lichidului de parbriz. Detergenții și aditivii sunt utilizați pentru a ajuta la curățarea murdăriei și a insectelor de pe parbriz. Vezi și alte tratamente de parbriz din oferta noastră!

Vâscozitatea și performanța lichidului de parbriz la temperaturi extreme sunt importante pentru a face față condițiilor meteo specifice zonei în care locuiești. Un lichid de parbriz cu o vâscozitate prea mică poate fi mai dificil de utilizat în timpul iernii, în timp ce un lichid de parbriz cu o vâscozitate prea mare poate fi mai dificil de utilizat în timpul verii.

Certificările și standardele de calitate sunt importante pentru a asigura o funcționare optimă a sistemului de ștergătoare și pentru a prelungi durata de viață a componentelor vehiculului. Recomandările producătorilor auto și standardele de calitate, cum ar fi ISO 9001, pot fi un ghid util în alegerea lichidului de parbriz potrivit.

Gamă variată de lichide de parbriz pentru mașină

Descoperă gama variată de lichide pentru parbrizul mașinii și alege un produs de calitate, pe baza informațiilor descoperite în pagina sa. Am inclus în ofertă branduri de top, precum Arpacor, Careus, JP Auto sau JetXpert, ale căror soluții pentru parbriz și lunetă asigură rezultate obținute într-un timp redus, dar cu efecte de lungă durată. 

Un lichid de parbriz de calitate protejează componentele vehiculului de deteriorare. Acesta nu conține substanțe corozive, protejând astfel pompă, duze și alte componente ale sistemului de spălare a parbrizului. Acest lucru poate prelungi durata de viață a acestor componente și reduce costurile de întreținere.

Comandă online lichid de parbriz de 4L sau 5L, pe care să îl depozitezi într-un spațiu închis, pentru a preveni expunerea la lumina directă a soarelui, umiditate și alte surse de deteriorare. Este bine să refaci din timp stocul, pentru a fi pregătit în cazul unor condiții meteo dificile. Te-ar mai putea interesa și gama de detergenti auto pentru exterior.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!