Baterii, acumulatori si incarcatoare

Comandăonline din oferta Carrefour cele mai bune soluții pentru încărcarea dispozitivelor de care ai nevoie, într-un mod autonom fațăde sursele cu împământare. Astfel, acestea pot fi utilizate în diferite spații ale casei, ori în afara perimetrului rezidențial, atunci când te afli într-o ieșire de weekend în natură, alături de cei dragi. 

Găsești aici modele variate de baterii, acumulatori și încărcătoare cu prețuri foarte avantajoase! Vezi produsele disponibile și aflămai multe despre specificațiile tehnice ale acestora, pentru a te asigura căachiziționezi soluții compatibile cu tehnologiile pe care dorești săle încarci. Vezi cele mai noi oferte și realizeazăachiziții inspirate pentru universul casei tale! 

Gamăvariatăde baterii, acumulatori și încărcătoare

Găsești aici baterii alcaline, baterii reîncărcabile, încărcătoare pentru acestea și acumulatori la cele mai bune prețuri, pentru a avea mereu la îndemânăo sursăsigurăde energie. Cu ajutorul lor, echipamentele pe care le utilizezi lumineazăfoarte bine, afișeazăinformații de care ai nevoie și contribuie la momentele de relaxare de care te bucuri în curte sau în camping. 

Găsești la noi acumulatori AA, acumulatori AAA, seturi de baterii alcaline și diferite alte modele, cu formate care sunt compatibile cu o gamăextinsăde produse electronice sau corpuri pentru iluminat interior și iluminat exterior. Alegi produse ale celor mai importanți producători - Duracell, Energizer sau Maxell - și te asiguri astfel de calitatea soluțiilor achiziționate la Carrefour!

Ordoneazăprodusele în funcție de prețsau relevanța lor, pentru a descoperi mult mai repede soluțiile de care ești interesat. Ai parte de o gamăcu baterii, acumulatori și încărcătoare pe care o actualizam periodic, incluzând în ofertăproduse de top cu prețuri atractive. 

Încarcătot ce ai nevoie la un cost foarte avantajos

Utilizeazăo baterie 9V alcalină, cu o duratăde viațăîndelungată. Vezi dimensiunile și formatele disponibile acum pe site și alege ceea ce cauți pentru lanterne, radiouri portabile de camping, jucăriile celor mici și alte categorii de consumatori mobili. Bateriile alcaline se pot achiziționa online în seturi de 4, 8 sau 10 bucăți, în funcție de producătorul acestora. 

Cele mai bune baterii reîncărcabile AA și baterii recîncărcabile AAA reprezintăo alegere la fel de inspiratăpentru bugetul tău de cumpărături și pot fi achiziționate alături de un încărcător compatibil. Ia aceste baterii cu tine, de fiecare datăcând mergi în camping, la pescuit sau în orice altădrumeție spre inima naturii și te bucuri de acces la curent electric, atunci când nevoia o cere! În funcție de modelul pentru care ai optat, durata de încărcare a unui astfel de model poate varia.

Graba strica treaba.

Se aplica si la tastat. Arunca un ochi sa vezi daca ai scris corect.
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!