LIVRARE GRATUITA | TEX | 00:00:00 Detalii

M&N Italy Trading SRL - Conditii pentru garantie | Carrefour Romania

Termenul de garantie oferit de catre M&N Italy Trading pentru produsele comercializate este de 24 luni ,conform reglementarilor in vigoare – Legea 449/2003 , Art.11, Alineat 2, privind comercializarea produselor si garantiilor asociate si OG 21/1992 privind protectia consumatorilor cu completarile si modificarile ulterioare, republicata in editia a doua.

Garantia comerciala a produsului incepe de la data cumpararii produsului.
Produsele au fost proiectate si fabricate pentru a fi utilizate exclusiv in scopuri casnice si nu pot fi folosite pentru activitati profesionale, industriale, semiindustriale, restaurante, cantine, servicii catre populatie etc., fiind excluse de la garantie in astfel de cazuri.
Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Durata medie de utilizare este de 5 ani pentru plite, cuptoare, aragazuri, hote si electrocasnice mici de bucatarie, respectiv de 8 ani pentru masinile de spalat rufe, uscatoare de rufe, masini de spalat vase, frigidere, combine frigorifice si congelatoare.
In cadrul duratei medii de utilizare, se asigura repararea produsului contra-cost in afara termenului de garantie. Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare.

Pentru orice problema de service va rugam sa contactati societatea autorizata de noi:
MICADAN COMEXIM SRL,la urmatoarele numere de telefon:
021.242.91.04; 021.242.91.57; 021.242.90.33;

Adresa: Bucuresti, Str. Vatra Luminoasa , Nr. 108,Corp B, Parter, 021919, Bucuresti, Romania.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!