LIVRARE GRATIS | TEX | 00:00:00 Detalii

Carrefour - Conditii pentru garantie | Carrefour Romania

  1. GARANȚII

   

  1. Produsele de folosință îndelungată, indiferent de categoria din care fac parte, vor fi însoțite de certificat de garanție semnat și ștampilat pe care se va regăsi numărul de serie al articolului.

   

  1. In plus față de garanția legală de conformitate, de garanția comercială acordată de către Carrefour, este posibil ca unele Produse să beneficieze de garanție comercială acordată de către producător.

    

  1. Produsele de folosință îndelungată se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului și sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

   

  1. Pentru Produsele de folosință îndelungată ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin Curier, va recomandăm să refuzați recepția lor.

   

  1. În unele cazuri Produsele vor fi desigilate pentru a fi verificate (e.g. în cazul unui retur anterior de către un alt Client), după care vor fi resigilate, acestea purtând o ștampilă specială: „VERIFICAT CARREFOUR”. Este obligatorie completarea garanției cu datele personale și păstrarea bonului fiscal pentru valabilitatea garanției comerciale.

   

  1. Produsele vandute de Carrefour care prezintă defecte în perioada de garanție vor fi returnate în Carrefour Berceni situat în București, Bd. Metalurgiei nr. 12-18, sector 4, Centrul Comercial Mall Grand Arena, în baza certificatului Certificat de Garanție primit la livrare.
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!