Vision Trading Grup - Politica de retur | Carrefour Romania

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produsului (-lor).

Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail sau telefonic.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare prin transfer bancar.

Costul returnarii produsului/-lor il suportati dvs.

Returul se face, de preferat, în ambalajul original, cu certificatul de garanție în original și manuale de utilizare cu care a fost livrat produsul. Produsul nu trebuie sa fi suportat socurile electrice cauzate de o pana de curent sau contactul cu lichidele. 

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipularile acestora, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. Astfel, daca produsele returnate prezinta semne de uzura, valoarea returului va fi diminuata.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere dupa desigilare, conform articolului 16, pct. e, din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, produsele de igiena si ingrijire personala (aspiratoare nazale, umidificatoare, sterilizatoare, pompe de san, termometre, suzete, tetine, biberoane etc.) si electrocasnicele mici (miniblendere, fierbatoare, roboti de bucatarie, incalzitoare biberoane etc.). Acesta nu pot fi returnate dupa desigilare sau utilizare.

Expediati produsele sau aduceti-le la adresa Str. Macului 17, Loc. Chitila, jud. Ilfov, fara intarzieri nejustificate in maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea.

Daca ai primit alt produs decat cel comandat, acesta ti se va inlocui cu produsul din comanda. De asemenea, daca produsul primit este defect, te rugam sa ne informezi pentru a demara procedura de preluare si verificarea acestuia in service. In functie de situatie, produsul va fi reparat sau schimbat si retrimis cat mai repede la adresa indicata de tine.

 Va stam la dispozitie pentru informatii referitoare la returnarea produselor la nr. tel. 0730649383 sau pe email office@eminut.ro.

 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!