Intrebari Frecvente

  • Cardul Cadou Carrefour îl poți achiziționa din Hipermarketurile Carrefour și îl poți utiliza în oricare dintre magazinele noastre pentru achitarea integrală sau parțială a valorii produsului/produselor dorite.

  • Sigur, acesta poate fi utilizat și pentru achiziționarea oricărui articol aflat la vânzare în cadrul Carrefour Online, de pe site-ul www.carrefour.ro, dar este necesară răzuirea spațiului de pe spatele Cardului de deasupra Codului de Bare pentru identificarea Codului.
    Codul identificat trebuie introdus în câmpul corespunzător din pagina de achiziție înainte de finalizarea comenzii.

    Valoarea cumpărăturilor realizate online și achitate cu un card cadou Carrefour, nu trebuie sa depășească soldul disponibil de pe Card.

  • Cardul poate fi încărcat cu orice sumă între 10 lei (valoarea minimă) și 1.000 lei (valoarea maximă), iar valabilitatea lui este de 1 an din momentul activării.

    Cardul Cadou Carrefour nu este nominal, acesta putând fi utilizat de către cumpărător sau transmis unei alte persoane în mod liber.

  • Soldul Cardului poate fi verificat la Punctele de Vânzare sau online pe ultima pagină după selectarea metodei de plată "Card cadou" și introducerea datelor de pe card. Alimentarea Cardului poate fi efectuată prin oricare dintre modalitățile de plată acceptate la Punctele de Vânzare.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!