Biciclete & Echipament ciclism

Ai de gând să petreci mai mult timp pe bicicletă, odată cu venirea sezonului cald? Pe carrefour.ro descoperi o mulțime de modele, precum și echipament adecvat pentru ciclism, astfel încât să poți realiza alegeri încadrate în bugetul pe care îl deții, dar care să îți și permită pedalarea în cadrul outdoor pe care îl preferi. 

Găsești la noi biciclete de adulți și biciclete dedicate celor mici, pentru ca întreaga familie să se bucure de experiența frumoasă a mersului pe bicicletă, într-o zi cu vreme bună. Alege bicicletele potrivite în funcție de informațiile oferite mai jos, vezi lista cu accesorii și echipamente de ciclism, apoi profită de ofertele avantajoase pe care ți le punem la dispoziție!

Biciclete pentru toți la cele mai bune prețuri

Pedalatul este o activitate ce activează o mulțime de beneficii pentru condiția fizică și funcțiile cognitive. Acest tip de efort fizic, depus pe diferite suprafețe și niveluri de înclinație, stimulează activitatea sistemului cardiovascular, ajută la corectarea posturii și are un rol esențial în dezvoltarea musculaturii. Mai mult decât atât, favorizează îmbunătățirea gândirii și are un impact pozitiv asupra capacității de memorare. 

Cea mai bună bicicletă se alege în funcție de stilul de ciclism practicat. De asemenea, elementele sale de siguranță reprezintă un factor extrem de important în alegerea unui anumit model, iar materialele din care este realizată structura sa contribuie la nivelurile de confort și manevrabilitate de care te poți bucura, atunci când te afli în șa. 

Așadar, în funcție de criteriile analizate mai sus, dar și de bugetul de care dispui, poți utiliza filtrele identificate în categoria „Biciclete”, astfel încât să observi mai simplu anumite variante pentru ceea ce cauți. Te așteptăm cu modele pentru toate buzunarele și un mod simplificat prin care poți sorta în această pagină ultimele modele adăugate!  

Biciclete și echipament de ciclism de la Carrefour 

Echiparea corectă este esențială atunci când mergi pe bicicletă. De aceea, la Carrefour găsești o mulțime de biciclete pentru toate categoriile de vârstă, dar și echipament de ciclism pentru diferite nevoi. De asemenea, lista cu opțiuni pentru întreținerea acesteia este una variată, incluzând soluții de îndepărtarea ruginii, degresanți pentru pinioane și multe alte produse la prețuri avantajoase. 

Cei mici vor fi bucuroși de noile biciclete pentru copii pe care le poți achiziționa acum de la noi. Asigură-le un cadru ideal pentru a învăța să pedaleze și adaugă în coșul de cumpărături roți ajutătoare, adaptate modelului pe care l-ai identificat. Nu uita de căștile pentru siguranța capului, cotiere și genunchiere, pentru a se putea distra alături de alți puști de vârsta lor, în condiții de siguranță optimă.

Alege nuanța preferată de bicicletă cu ajutorul filtrului de sortare „Culoare”. Click pe imaginea produsului de care ești interesat și descoperă mult mai repede informații utile despre materialul cadrului, specificul suspensiilor și dimensiunile roților. Vezi ultimele oferte din categoria „Accesorii biciclete” și echipeaz-o pentru orice tip de aventură, pe timp de zi sau pe timp de noapte!  

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!