Intrebari Frecvente

 • Cumpărăturile prin Act for Good îți aduc puncte, oferte exclusive și vouchere sau experiențe pe care le poți debloca din aplicație. Fiecare punct pe care îl acumulezi se transformă într-un lanț de acțiuni sustenabile sau fapte bune pentru tine și planetă, așa că sprijină o cauză sau reciclează cu noi.

 • Pentru a beneficia de programul de loialitate Act For Good tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicația Carrefour pe dispozitivul tău, să efectuezi logarea în cont și să optezi pentru Act For Good prin accesarea mesajului „Vreau Act for Good”.

 • Pentru a putea beneficia de reducerile/promoțiile prin programul de loialitate Act for Good este obligatoriu să fi înrolat în program și ori de câte ori vei face achiziții trebuie să scanezi codul unic de loialitate.

 • Codul Act for Good îl poți regăsi doar în aplicația Carrefour și doar dacă te-ai înrolat în programul de loialitate. Pentru a putea vizualiza codul, tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicația Carrefour și să selectezi „Codul tău Act for Good”, urmând ca aplicația să-ți afișeze automat codul de loialitate.

 • Clientul nu are dreptul să dezvăluie Codul Digital niciunui terț, inclusiv prin publicarea sau distribuirea lui prin orice mijloace de comunicare electronică (e.g. MMS, e-mail, servicii de mesagerie instantanee) și/sau prin postarea și/sau distribuirea în mediul online (e.g. rețele de socializare personale și/sau profesionale, rețele de distribuire a materialelor foto-video, rețele și pagini web de file sharing de orice natură etc.).

 • Pentru a putea beneficia de reducerile și de voucherele programului de loialitate Act For Good pentru comenzile tale prin Bringo, tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicatia Carrefour, să selectezi „Codul tău Act for Good”, urmând ca aplicația să-ți afișeze automat codul de loialitate pe care trebuie să-l copiezi iar mai apoi să deschizi aplicația Bringo, să mergi la secțiunea „Loialitate” și să adaugi codul de loialitate urmând ca în pagina „Detalii comandă” să îl bifezi pentru a putea fi folosit.

 • Acumularea Punctelor Act for Good se face la fiecare achiziție de produse în Magazinele Carrefour hipermarket, Carrefour supermarket, Carrefour express, doar prin scanarea Codului Act For Good din aplicația Carrefour instalată pe telefon sau dacă achiziționezi produse nealimentare din magazinul online Carrefour.ro

  *Sunt excluse produsele care fac parte din categoriile: ţigări/ţigarete şi produse din tutun (vândute per pachet sau per cartuş), alcool (spirtuoase). Dacă observi o neregulă în ceea ce privește punctele acumulate în urma cumpărăturilor, te încurajăm să ne trimiți o poză cu bonul fiscal și codul Act for Good pe adresa clienti@carrefour.com pentru a găsi împreună soluția optimă pentru tine.

 • Fiecare achiziție realizată pe baza codului Act For Good este răsplătită cu 1 punct pentru fiecare 20 de lei cheltuiți (excepție făcând băuturile alcoolice și tutun), în plus ai extra puncte la produsele special semnalizate, iar punctele se cumulează exclusiv în contul individual prin scanarea codului Act For Good.

  Pentru a putea acumula punctele, trebuie să prezinți spre scanare Codul Digital la casa de marcat înainte de achitarea produselor și emiterea bonului fiscal, de fiecare dată când efectuezi cumpărături în magazinele Carrefour. Dacă efectuezi cumpărături online din aplicația Carrefour sau din magazinul online Carrefour.ro, codul digital este preluat automat, iar punctele se acorda odata cu inchiderea comenzii.

  Punctele Act for Good se acordă în limita achizițiilor de produse în valoare de 1.000 lei (TVA inclus) înscrise pe un singur bon de cumpărături, adică un maxim de 50 de Puncte de Loialitate.

 • Cu fiecare achiziție pe care o faci, primești puncte care deblochează oferte unice, îți dau acces la experiențe, facilitează donații către cauze în care crezi, concret, te face parte la un perpetuum bine.

  Aplicația devine, în acest fel, locul în care cumperi ușor, rapid și în siguranță, în timp ce contribui, cu pași mici, la rezolvarea unor cauze mari.

  Act For Good are la bază ideile și feedback-ul clienților, de la care am învățat mai mult decât cum cumpără, ci și cum simt să facă bine.

  Fiecare cont de client va primi un cod unic care poate fi utilizat la cumpărături în magazinele noastre, iar punctele acumulate pe acesta vor putea fi utilizate doar pentru donații și experiențe. Opțiunea de transfer a punctelor nu este posibilă.

 • Ai posibilitatea să folosești punctele Act for Good pentru generarea de vouchere în Aplicație / Site.

  Voucherele pot fi de mai multe tipuri, cu diferite valabilități, specificații și reguli de utilizare individuale, indicate în detaliu pentru fiecare tip de voucher.

  Poți genera mai multe vouchere, însă nu mai mult de unul pentru fiecare campanie activă în parte, indiferent de tipul de Voucher, prin preschimbarea unui număr predefinit de Puncte Act for Good din cont.

  Fiecare Voucher poate fi generat o singură dată și are aplicabilitate unică. Punctele utilizate în generarea voucherelor, punctele donate pentru una sau mai multe cauze susținute de Carrefour și prezentate în Aplicație nu vor putea fi anulate sau restituite.

 • Clientul are posibilitatea de a participa la experiențe și evenimente cu un număr predefinit de puncte Act for Good.

  Experiențele pot fi evenimente specifice, loterii promoționale sau alte campanii similare dedicate.

 • Premiile sunt deblocate în contul tău de client Carrefour sub formă de voucher sau în cazul în care este vorba de șanse în urma afișării listelor de câștigători și contactarea de către colegi pentru validarea premiilor.

 • Odată ce ai renunțat la programul Act for Good toate punctele și beneficiile acumulate pe acel cod de loialitate Act for Good vor fi șterse fără a avea posibilitatea de a fi recuperate conform Termenelor și Condițiilor dar și a notificărilor primite înainte de a renunța la acesta.

 • Dacă ai programul de loialitate activ în aplicația Carrefour, poți consulta toate bonurile aferente cumpărăturilor Carrefour pentru care ai scanat codul Act for Good deschizând aplicația, selectând pe numele tău din partea stângă sus, apoi selectând „Bonurile mele digitale”, acolo unde poți regăsi toate bourile pe care ai scanat codul Act for Good.

 • Aplicația Carrefour îți permite să petreci mai puțin timp în magazin. Aceasta include în telefon întreg lanțul de scanare și plată a produselor.

  Mai exact, cu ea poți face următoarele:

  1. Scanezi produsele pe măsură ce le pui în cărucior și ele intră automat în coșul de cumpărături din aplicație.

  2. La final aplicația o să-ți genereze un cod de bare. Mergi cu el la o casă de marcat (normală sau self pay) și scanează doar acel cod fără a mai pune nici un alt produs pe bandă.

  Casa de marcat înțelege direct ce ai cumpărat și rămâne doar să plătești suma totală.

 • Programul de loialitate Act For Good este destinat persoanelor fizice și opțiunea de generare factură fiscală pe persoană juridică nu va putea fi efectuată dacă ai activ pe cont programul de loialitate.

  Îți recomandăm să deții un cont de client separat cu datele societății unde serviciul Act For Good să nu fie activ. Dacă nu ai programul de loialitate activ pe cont, te incurajăm să ne contactezi la numărul de telefon pentru Relații Clienți din sectiunea "Contactează-ne" pentru a găsi împreună soluția optimă pentru tine.

 • Contul de client creat pe Carrefour.ro poate fi utilizat și în aplicație.

  Tot ce trebuie să faci este să te loghezi cu aceleași credențiale pentru a avea acces la contul tău.

 • Aplicația Carrefour o poți descarca din App Store sau Google Play. Aplicația este disponibila doar celor care au contul de Google Play sau App Store setat pe Romania.

  Mai multe despre cum să-ți setezi contul pe o anumită țara se găsesc în secțiunile de Help din magazinele respective.

 • Pentru a te putea înscrie în Act for Good trebuie să iți descarci aplicația Carrefour din App Store sau Google Play.

  După ce ai descărcat aplicația, iți creezi cont în aplicație, iar din același ecran te poți înscrie în Act for Good.

  Datele necesare la crearea contului sunt: o adresă de e-mail validă și un număr de telefon mobil valid.

 • Primești propriul tău cod digital direct în aplicația Carrefour pe care îl vei scana de fiecare daca când mergi la cumpărături.

  Scanează codul digital înainte de a plăti cumpărăturile pentru a primi puncte și reduceri. Daca folosești Self Scan din aplicația Carrefour, codul digital se aplica automat, nu mai este necesar să îl scanezi.

  Primești 1 punct la fiecare 20 lei cheltuiți în magazinele hypermarket, supermarket și express.

  De asemenea daca comanzi online din aplicație sau pe de carrrefour.ro sau prin Bringo, primești puncte atunci când cumperi produse special semnalizate în magazine și în aplicație. Aceste produse au valabilitate o săptămână și se actualizează în fiecare Joi.

  Ai reduceri zilnice la game de produse de Luni până Duminică, mai puțin în ziua de Joi.

  În fiecare Luni poți vedea în aplicația Carrefour ce reduceri ți-am pregătit pentru săptămână în curs.

  Cu punctele Act for Good strânse poți activa vouchere care sunt de 3 feluri:

  a. vouchere valorice pe care le poți folosi pentru a cumpăra anumite produse la reducere. Vouchere au valabilitate o săptămână și se actualizează în fiecare Luni.

  b. vouchere care iți oferă reducere la game exclusive de produse. Acestea au valabilitate mai lungă, urmărește în aplicația Carrefour să vezi ce campanie avem.

  c. voucher transport gratuit pe care îl poți folosi dacă comanzi din aplicația Carrefour sau de pe carrefour.ro.

  Tot cu punctele Act for Good poți participa la experiențe sau le poți dona către o cauză.

 • Îți solicităm data nașterii deoarece trebuie să ai minim 18 ani pentru a te putea înscrie în Act for Good.

 • Act for Good este un program exclusiv digital, iar codul tău digital se regăsește în aplicația Carrefour în ecranul principal, dacă te-ai înscris în Act for Good.

  Scanează codul tău digital Act for Good de fiecare dată când mergi la cumpărături și primești puncte și reduceri.

 • Te poți bucura de beneficiile Act for Good în magazinele Carrefour hipermarket, supermarket, express (nefrancizate), dar și dacă comanzi din aplicația Carrefour, carrefour.ro sau Bringo.

  Scanează codul digital de fiecare dată când mergi la cumpărături în magazine.

  Pentru comenzile plasate online, codul digital se aplică automat.

  Pentru comenzile plasate prin Bringo, adaugă codul tău Act for Good în aplicație și nu uita să bifezi utilizarea lui atunci când plasezi o comanda.

  Livratorul va scana codul tău digital la casă în locul tău.

 • Dacă comanzi pe carrefour.ro, codul tău digital Act for Good se aplică automat, nu trebuie să faci nimic în plus. Trebuie doar să ai activat Act fot Good.

  De asemenea, dacă comanzi din aplicația Carrefour și ai Act for Good activat, codul digital se aplică automat.

 • Pentru a te putea bucura de toate beneficiile Act for Good te îndrumăm să iți descarci aplicația Carrefour, anumite beneficii sunt disponibile exclusiv în aplicația Carrefour.

  Astfel te vei putea bucura de beneficii și când mergi la cumpărături în magazinele Carrefour. Trebuie doar să scanezi codul tău digital din aplicația Carrefour de fiecare daca când faci cumpărături în magazinele noastre.

  Pentru logare în aplicație îți poți folosi contul deja creat pe carrefour.ro.

  Un alt beneficiu este că poți face aceleași comenzi de pe carrefour.ro și din aplicația Carrefour.

 • Punctele Act for Good acumulate se afișează în aplicație, în contul tău, sus.

  Numarul punctelor acumulate și utilizate se actualizează în timp real (posibil uneori cu întârziere de câteva minute).

  Punctele Act for Good acumulate în 2022 au valabilitate până la sfârșitul anului 2022.

 • Te poți bucura de beneficiile Act for Good în magazinele Carrefour hipermarket, supermarket, express (nefrancizat), dar și dacă comanzi din aplicația Carrefour, carrefour.ro sau Bringo.

  Scanează codul digital de fiecare dată când mergi la cumpărături în magazine.

  Pentru comenzile online, codul digital se aplică automat.

  Pentru comenzile prin Bringo, adaugă codul tău Act for Good în aplicație și nu uita să bifezi utilizarea lui atunci când plasezi o comandă.

  Livratorul va scana codul tău digital la casă în locul tău.

 • Codul tău digital Act for Good poate fi folosit și dacă comanzi prin Bringo.

  Punctele acumulate se vor transfera direct în contul tău Act for Good din aplicația Carrefour. De asemenea le poți vedea și pe bonul de cumpărături.

 • Promoțiile zilnice îți aduc reduceri pe loc și puncte pe valoarea coșului.

  În fiecare Luni actualizăm reducerile pentru țoată săptămâna pe care le poți vedea în aplicație în secțiunea Promoții ->> reduceri zilnice.

  Promoțiile zilnice sunt de Luni până Duminica, mai puțin în ziua de Joi când îți pregătim alte promoții. Urmărește în aplicația Carrefour, secțiunea Promoții.

 • Reducerile zilnice le poți vedea în aplicație în secțiunea Promoții ->> reduceri zilnice. Reducerile zilnice sunt actualizate în fiecare Luni pentru toată săptămâna.

  În aplicație o să vezi doar câteva exemple de produse din gamă, restul le poți găsi în magazin.

  Vezi ce reduceri te interesează, mergi în magazin și alege produsele pe care ți le dorești.

  În plus, poți verifica daca un produs aparține uneri reduceri zilnice folosind funcția Self Scan. Reducerea se aplică direct la casa de marcat, trebuie doar să scanezi codul tău digital Act for Good.

  Dacă comanzi online (produsul este disponibil și online), reducerea se aplică direct în pagina de finalizare comanda. De asemenea, codul digital se aplică automat.

 • Pentru produsele achiziționate din magazine, reducerea se aplică direct la casa de marcat. Trebuie doar să scanezi codul tău digital Act for Good.

  Dacă comanzi online (produsul este disponibil și online), reducerea se aplică în pagina de finalizare comandă. De asemenea, codul digital se aplică automat.
   
 • Vouchere sunt de 3 tipuri și se pot activa atât din aplicație cu puncte Act for Good, cât și din pagina de produs din aplicație sau carrefour.ro, dacă produsul se află într-o promoție cu voucher Act for Good.

  La adăugarea în coș, un mesaj de confirmare te va întreba dacă dorești să generezi un voucher cu reducere.

  Online, aplicarea lor nu se face automat, așa că trebuie să selectezi voucherul de reducere din pasul de finalizare comandă.

   

  1. Vouchere valorice care iți oferă reducere la anumite produse sau brand-uri.

  În fiecare Luni actualizăm vouchere, au valabilitate o săptămână și se pot activa doar daca ai suficiente puncte în cont.

  2. Vouchere care iți oferă reduceri la game exclusive.

  Periodic avem campanii cu game exclusive care se pot achiziționa doar prin Act for Good. Activezi voucherul atunci când ai strâns suficiente puncte în cont.

  Aceste vouchere au valabilitate mai mare.

  3. Vouchere pentru transport gratuit pe carrefour.ro pot fi generate din aplicație, sau de pe site, zona Voucherele Mele. Le poți activa tot cu puncte Act for Good.

  Valabilitatea voucherului de transport gratuit este de 2 săptămâni.

  După ce ai activat un voucher, acesta poate fi folosit în magazine în aproximativ 2-3 minute.

 • Poți activa voucherele din aplicație, secțiunea "Promoții" >> "Vouchere", din pagina de detaliu produs din aplicație sau de pe site pentru produsele în promoție cu voucher. Folosește-le în magazine sau online. Daca folosești voucherele în magazin, trebuie doar să scanezi codul tău digital Act for Good la casa de marcat iar voucherul se aplică automat. Dacă cumperi online prin aplicație sau site, nu uita să aplici voucherul în pasul de finalizare comandă. Acesta nu se va aplica automat. Verifică mereu valabilitatea voucherelor, fiecare voucher poate fi folosit într-un anumit interval de timp.

 • Valabilitatea depinde în funcție de tipul de voucher. Sunt vouchere pe care le poți folosi pentru a achiziționa anumite produse și au valabilitate doar o săptămână din momentul activării.

  Vouchere care iți oferă reduceri la game exclusive au valabilitate mai mare, variază în funcție de campanie.

  Vouchere pentru transport gratuit care au valabilitate 2 săptămâni din momentul activării.

 • Dacă voucherul a expirat înainte de a-l utiliza, punctele nu se returnează. Verifică valabilitatea voucherelor în aplicație, în secțiunea "Promoții" ->> vouchere sau le poți vizualiza în contul tău, în secțiunea "Voucherele mele". Poți să vezi atât voucherele active cât și cele utilizate.

 • Voucherele activate nu mai pot fi anulate.

 • Voucherele pe care le-ai activat sau utilizat le poți vedea în contul meu ->> voucherele mele. Se afișează voucherele active și apoi voucherele utilizate.

 • Ofertele săptămânale sunt special semnalizate în magazine la raft cu Act for Good, de asemenea pe eticheta produselor este menționat Act for Good.

 • Scanează codul tău Act for Good la casa de marcat înainte de a finaliza plata cumpărăturilor. După ce ai plătit cumpărăturile, punctele se transferă în cont în timp real, cel mult câteva minute de la finalizarea plății.

 • Pentru a te putea înscrie la evenimente trebuie să fii înscris în Act for Good și să ai acumulate suficiente puncte în cont.

 • La experiențele cu tombola te poți înscrie o singura dată dacă ai suficiente puncte Act for Good în cont.

 • Daca te afli printre câștigători, vei primi un email prin care te informăm că ai câștigat și detalii despre premiu

 • Daca vrei să susții o cauză și să donezi puncte, o poți face doar în aplicație, secțiunea “Fapte bune”. Alege cauza pe care dorești să o susții sau poți susține toate cauzele daca ai suficiente puncte Act for Good în cont. Donezi cate puncte vrei tu.

  Poti dona pentru toate cauzele, trebuie doar să ai suficiente puncte Act For Good în cont.

 • La încheierea fiecărei campanii, utilizatorii care au susținut cauza/cauzele primesc un newsletter prin care sunt informați despre donațiile efectuate.

 • Daca dorești să renunți la contul Act for Good, o poți face din contul meu ->> actualizează contul. În momentul în care iți vei șterge contul Act for Good se vor șterge datele tale și vei pierde toate beneficiile. În cazul în care te vei reînscrie în Act for Good, vei primi un cod nou, fară beneficiile acumulate anterior.

 • Numărul maxim de puncte pe care îl poți primi pe un bon de cumpărături pentru valoarea coșului de cumpărături este de 50 puncte, valoarea bonului fiind 1000 lei. Daca bonul tău de cumpărături valorează mai mult de 1000 lei vei primi tot 50 de puncte

 • Daca ai scanat codul tău digital Act for Good după selectarea butonului Finalizează și Plătește la casele Self sau daca ai cerut casierului să scaneze codul după inițializarea metodei de plată, nu vei mai primi punctele Act for Good.

  Produsul cumpărat nu se regăsește în oferta săptămânală (24 de produse sau 30 de produse). Poți verifica prețul Act for Good în orice moment folosind funcția Self Scan.

  A fost o eroare tehnica. Situația vă fi remediata și vei primi punctele în cel mai scurt timp.

 • Daca nu ai scanat codul tău digital Act for Good înainte de a plăti coșul de cumpărături, punctele nu se acordă. Dacă bonul tău conține doar tutun sau băuturi spirtoase, nu vei primi puncte Act for Good.

 • Promoțiile Act for Good sunt special semnalizate la raft cu Act for Good astfel să le poți identifica ușor. În plus, poți verifica prețul Act for Good în orice moment folosind funcția Self Scan.

 • Daca folosești funcția Scan&Pay din aplicație la cumpărături, nu mai este necesar să scanezi codul tău digital Act for Good, acesta se aplică automat.

  Daca iți scanezi singur produsele la casă, trebuie să scanezi și codul tău digital din aplicație. Scanează codul până la selectarea butonului “Finalizează și plătește”.

 • Scanează codul tău digital Act for Good mereu când mergi la cumpărături. Daca ai uitat să scanezi codul digital Act for Good, beneficiile Act for Good nu se aplică.

 • Daca te-ai înscris la unul din evenimente/experiențe și nu mai dorești să participi, punctele nu se returnează.

 • Pentru început promoțiile sunt disponibile pentru toți utilizatorii. Ulterior promoțiile vor fi personalizate dacă ti-ai dat acceptul pentru profilare.

 • Daca achiziționezi produse cântăribile din oferta Act for Good cu valabilitate o săptămână, numărul de puncte se acordă pentru fiecare kg cumpărat din produsul respectiv.

  Reducerea aferentă produsului se va calcula în funcție de cantitatea cumpărată din produsul aflat în promoție.

  Daca achiziționezi produse cântăribile cu valabilitate doar o zi (reduceri zilnice) reducerea se va calcula în funcție de cantitatea cumpărată din produsul aflat în promoție.

 • Daca codul tău Act for Good nu este recunoscut la casa de marcat, te rog să informezi unul din colegii din magazine din zona caselor de marcat pentru a-ți oferi suport sau ne poți contacta la numărul Relații Clienți din sectiunea "Contactează-ne".

 • După ce te-ai înscris în Act for Good, codul tău digital se va afișă în aplicație în ecranul principal și îl poți folosi imediat.

 • La înscriere în programul Act for Good ți-ai dat acceptul pentru oferte și experiențe personalizate. Acestea sunt personalizate în funcție de cumpărăturile tale.

 • Nu. Datele și beneficiile Act for Good nu pot fi transferate în acest moment. Te poți înrola în Act for Good de pe ambele conturi și să renunți la contul pe care nu îl mai folosești.

 • Beneficiile primite în urma unei sesiuni de cumpărături se pot vedea pe bonul de cumpărături.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!