Intrebari Frecvente

  • Pentru a putea obține cardul BT Direct îți sugerăm să accesezi site-ul Băncii Transilvania (https://www.btdirect.ro/cum-il-obtin/?online) pentru a putea completa formularul dedicat sau direct de la Biroul de Servicii Financiare din Hipermarketurile Carrefour.

  • În vederea solicitării cardului BT-Direct este necesar să deții un act de identitate, însă pentru obținerea lui te rugăm să verifici cu banca ce acte sunt necesare.

  • Da, produsele pot fi achiziționate prin rate optând în ultima pagină înainte de finalizarea comenzii, plata online cu cardul și după adăugarea numărului de pe card se poate selecta numărul de rate disponibil.

  • Pentru plăți integrale cu cardul BT-Direct Carrefour, în magazinele Carrefour și pe www.carrefour.ro, primești 5% înapoi din valoarea achiziției. Iar la orice comerciant oriunde pentru plățile integrale efectuate cu cardul BT-Direct Carrefour, primești 2%.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!