Ce faci când te cheamă cineva la ziua lui? Iei un cadou și te duci la party. Dar ce faci când te cheamă chiar Smiley la ziua lui iar party-ul este de fapt concertul anului? Îți iei bilet, prietenii, familia, pantofii cu praf de dans și mergi la Arenele Romane.
Smiley10 e o dată în viață, e cu emoție, e cu tot ce are el mai bun, e cu voi, e cu noi. Toți. La mulți ani 10, Smiley! Ne vedem pe 1 iunie, de la ora 20.00, la Arenele Romane. Bilete la party se găsesc în rețeaua Eventim și în toate magazinele Carrefour.

Mesajul lui Smiley

50 de clienți ai supermarketurilor Carrefour din București vor putea afla în data de 13 mai că și-au făcut cumpărăturile într-un "moment norocos"!
Bonul lor de casă poate fi extras la tombolă și transformat astfel în invitație pentru două persoane la petrecerea pe care Smiley o dă de ziua lui sub forma unui concert-eveniment la Arenele Romane, pe 1 iunie. Hai la Carrefour, hai la ziua lui Smiley!

"Nimic nu se compară cu felul în care mă simt în timpul concertului de 1 iunie. Și acum dacă închid ochii, mă simt acolo, pe scenă aia, fericit, după fiecare piesă cântată. Privesc spre public, îl aud, îl simt, îmi bate în inimă și e totul ca un vis. Mulțumesc pentru 10 ani în care trăiesc acest vis frumos alături de voi și vă aștept să ne cântăm sufletele pe 1 iunie, la Arene."

- Smiley

Hai la concert!