Plite

Cea mai bună plită pentru bucătăria ta îți permite să pregătești rețetele preferate ale celor dragi, cu un minim de efort și un consum redus de energie. Descoperă gama online de plite și alege inspirat! Masa este gata la timp, atunci când toți cei din familie au poftă de ceva bun, iar tu utilizezi o soluție pentru încălzirea preparatelor dotată cu cele mai noi tehnologii. 

Gamă diversificată de plite pentru bucătărie

Poți comanda online chiar acum o plită pentru spațiul disponibil din bucătărie, realizând o astfel de achiziție pe baza unor factori de alegere precum:tipul de alimentare, numărul de arzătoare, puterea acestora, brandul preferat sau chiar bugetul de care dispui. Indiferent de criteriile importante pentru tine, avem în oferta de plite cele mai potrivite soluții de încălzire.

Ai parte de plite electrice, plite pe gaz, plite incorporabile sau montate pe blatul din bucătărie, de forme și nuanțe diferite, pentru se putea integra în decorul spațiului. Oferta include plite ale unor branduri celebre, precum Franke, Beko, Electrolux, Whirpool. Vezi și oferta de cuptoare electrice și alege ce este mai potrivit pentru stilul tău de a găti. 

Opțiuni variate de plată pentru plitele achiziționate 

Adaugă în coșul de cumpărături plita potrivită pentru nevoile tale și optează apoi pentru cea mai convenabilă opțiune de plată. Pe carrefour.ro poți achita chiar și în rate produsele, iar Cardul BT direct îți aduce 5% din bani înapoi pe card la plata integrală și 2% la orice altă plată. Cu toate aceste opțiuni, te poți bucura mult mai repede de soluțiile comandate online de la noi.

Pentru orice produs nevoluminos pe care îl achiziționezi de pe carrefour.ro, ai acum la îndemână varianta ridicării din locațiile noastre Click & Collect. Dacă ai testat produsele din gama noastră online și te-ai răzgândit ulterior asupra utilității acestora, ai 30 de zile la dispoziție pentru a le returna gratuit! Descoperă ofertele Carrefour și profita acum de oferte!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!