Mese de gradina

Sezonul cald este deja aici, iar tu trebuie să-ți pregătești grădina pentru serile lungi care vor urma? Pe carrefour.ro găsești diverse modele de mese pentru acest spațiu exterior al casei tale, astfel încât să fie simple deciziile pe care le iei, în funcție de nevoile și bugetul tău.

Adaugă în coșul de cumpărături o masă de gradină din oțel, sticlă, lemn sau ratan, o masă de plastic pliabilă ori una extensibilă, pentru serile de vara împreună cu cei dragi din familie și prietenii apropiați. Comandă acum de pe site-ul nostru mese de gradină pentru servit cafeaua sau mese camping, ca sa te poți bucura de sezonul cald așa cum se cuvine!

Alege inspirat mese de grădină din oferta Carrefour

Această piesă de mobilier pentru gradina trebuie achiziționată în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție. Optează pentru o masă extensibilă de gradină, astfel încât să nu blocheze rutele de tranzit sau alte zone esențiale din acest cadru. Alege dimensiunile ideale pentru numărul estimativ al celor care vin de obicei în vizită la tine și asigură-te că materialul său rezistă în timp sub acțiunea factorilor meteo variați. 

Pentru o amenajare într-un mod armonios, optează pentru scaune de gradina în nuanțe și texturi asemănătoare cu cele ale mesei comandate. Obții astfel o liniaritate plăcută ochiului, pe baza căreia poți dezvolta apoi alte etape ale procesului de amenajare. Pentru a simplifica o astfel de alegere, îți recomandăm să studiezi oferta noastră de seturi pentru gradina, ce include scaune, mese și alte elemente de mobilier în același stil. 

Găsești la Carrefour soluții practice și în cazul în care masa de gradină nu se bucura de umbra cuvenită, în zilele cu soare din sezonul cald. Optează pentru un model de umbrela pentru gradina cu dimensiuni raportate la forma și lungimea unei astfel de mese, pentru un confort termic pe măsura așteptărilor tale. Citește cu atenție informațiile tehnice din pagina produsului comandat, pentru a te asigura că se strânge și se deschide cu un minim de efort. 

Comandă o masă de gradină la un preț atractiv

Prețuri bune și calitate raportată la cele mai ridicate standarde! Aceasta este promisiunea pe care ți-o facem, cu privire le întreaga ofertă de mese pentru gradină. Dacă știi deja ce model de masă pliabilă pentru gradină vrei să achiziționezi de pe site, este mult mai simplu să utilizezi filtrele din pagină, pentru a economisi astfel timp prețios în timpul sesiunii de cumpărături. 

Profită acum de cele mai noi reduceri la produsele din categoria “Mese de gradină” și comandă online ceea ce se potrivește cel mai bine în zona din apropierea casei. Calitatea produselor adăugate aici îți permite să te bucuri de cele mai frumoase momente in aer liber, alături de persoanele dragi din viața ta, atunci când distracția specifică zilelor calde se mută afară. 

Avem și mese portabile pentru nevoi asociate unui spațiu de grădină restrâns. Caracterul ergonomic și greutatea redusă reprezintă caracteristici-cheie ale unui astfel de produs, pe care îl poți monta / demonta rapid, atunci când este cazul. Tot aici găsești o masă de camping sau o masă de plastic, ideale pentru ieșiri în natură, odată cu începerea vacanței! 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!