Seturi de gradina

Vrei săpetreci cât mai mult timp în aer liber, în confortul propriei grădini? Pentru a te bucura din plin de momentele frumoase celebrate în familie, unul dintre aspectele esențiale de care trebuie sății cont este amenajarea grădinii cu cel mai bun mobilier. Carrefour îți prezintăo întreagăselecție de seturi de gradinăideale pentru spațiul tău.  

Știm căun set de grădinăeste o investiție importantă, de aceea, am adunat în aceastăpaginăseturi cu un număr variat de elemente, realizate din materiale calitative, care săreziste în timp fărăprobleme. Alege modelul care se poate plia cel mai bine pe nevoile tale și profităde ofertele avantajoase descoperite în magazinul nostru!

Beneficiile achiziționării unui set de grădinăcomplet

Dacămergi pe varianta unui set de mobilier pentru grădină, faci o alegere cât se poate de inspirată. Pentru cărespectăo anumităproporționalitate a formelor și au culori incluse în același spectru cromatic, elementele unui astfel de ansamblu - scaune, mese de grădină, perne, saltele - genereazăo senzație de armonie plăcutăochiului. 

Indiferent de numărul celor prezenți la masă, găsești seturi de grădinăcu un număr optim de elemente. Descoperăfiltrele din paginăși utilizează-le într-un mod util pentru căutarea ta. De exemplu, selectezi cu doar un singur click numărul potrivit de scaune pentru grădină, iar seturile potrivite pentru nevoile tale sunt afișate instant în pagină. 

Mai mult decât atât, poți face economii semnificative dacăachiziționezi un set de gradinăcu numărul potrivit de elemente, comparativ cu achiziționarea individualăa acestora. Banii economisiți astfel îi poți utiliza pentru alte cumpărături inspirate pe site, atunci când vrei săachiziționezi cele mai frumoase piese de mobilier pentru grădina ta.

Seturi de grădinăla cele mai bune prețuri în oferta Carrefour 

Producători de mobilăpentru grădinărenumiți sunt prezenți în oferta Carrefour, cu seturi de mobilier pentru exterior adaptate oricărui tip de buget:Maison Mex, NN, Keter, Regency. Lista cu produse pe care o descoperi aici uimește prin diversitate și prețuri cât se poate de avantajoase. Ești gata de cumpărături? Vezi mai jos ce poți lua acum de pe carrefour.ro!

Îți punem la dispoziție seturi de 2 sau multe scaune / fotolii pentru grădină+ măsuțe incluse în același pachet, în diferite forme, nuanțe și dimensiuni. Pentru spații mai mari, poți opta pentru seturi de mobilăpentru grădinăce includ colțar și măsuță, din materiale rezistente la umezealăși razele UV. Îți recomandăm săoptezi pentru măsuțe acoperite cu sticlăsecurizată, iar în cazul mobilierului acoperit cu țesături, husele cu fermoar sunt cele mai potrivite, fiind simplu de scos și curățat.

Dacăspațiul reprezintă, însă, o problemă, mergi pe varianta unui set de grădinăce include scaune pliabile și o măsuțăcu aceeași proprietate. Seturile cu elemente voluminoase, grele, care nu se pot muta sau strânge, sunt mult mai recomandate pentru terase acoperite. Soarele este o problemăpentru zona în care montezi un astfel de ansamblu? Vezi ce umbrele de grădină se pot integra cu simplitate în spațiul respectiv și comandăonline produsul ideal!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!