Umbrele de gradina

Pregătește-te din timp pentru sezonul cald și comandăonline de la Carrefour cele mai bune umbrele de grădină, pentru un confort termic ridicat în zilele caniculare. Vezi cele mai noi modele și alege o umbrelăcu un design simplu de integrat în decorul spațiului exterior al casei. Te așteptăm cu cele mai bune prețuri ale acestui sezon, doar pe carrefour.ro! 

Găsești aici umbrele de grădinăîn nuanțe variate și cu sisteme de închidere - deschidere simplu de manevrat, indiferent de dimensiunea produsului comandat. O umbrelăde calitate este realizatădin materiale rezistente la rafale de vânt, ploi și raze UV, generând suficient de multăumbrăpentru spațiile de relaxare din curte și grădină. 

Profităde prețurile avantajoase la umbrele de grădină

Vezi lista cu ultimele modele adăugate aici și sortează-le în funcție de ordinea prețurilor. Astfel, este mult mai simplu săvezi ce soluții pentru umbrire se încadreazăîn bugetul de care dispui. Selectezi modelele potrivite pentru nevoile tale, apoi deschizi paginădupăpagină, pentru a afla mai multe despre caracteristicile acestora.

Umbrela de grădinăîți permite săutilizezi zona din jurul casei, atunci când afarăeste un soare puternic. Un produs de calitate oferăstabilitate, așadar, un nivel ridicat de siguranță. Mai mult decât atât, permite un grad sporit de intimitate, ferindu-i pe toți cei dragi de ochii vecinilor curioși. Nu în ultimul rând, orice model din categoria „Umbrele de grădină”protejeazăîmpotriva razelor UV, devenind chiar și un loc de refugiu sigur, atunci când începe săpicure. 

Cauți mobilier pentru gradina pe carrefour.ro? Trebuie săadaugi pe lista de priorități și o umbrela de terasă, astfel încât toți ce dragi, alături de invitații tăi, săse bucure de umbrăși răcoare în zilele cu vreme caniculară. Asigură-te cădimensiunile umbrelei comandate sunt compatibile cu spațiul disponibil în curte, iar utilizarea acesteia - transport, închidere, deschidere - se realizeazăde fiecare datăcu un minim de efort. 

Comandăonline umbrele de grădinăde la Carrefour

Ai la dispoziție nuanțe variate, pentru a selecta un model ce poate fi încadrat armonios în spațiul exterior al casei tale. Dupăai identificat o nuanțăpotrivităcu stilul de amenajare din grădină, verificăapoi caracteristicile produsului respectiv. Alege o umbrelăde terasăși grădinăcu manivelă, ce permite închiderea și deschiderea produsului într-un mod simplu și rapid. 

Sistemele pentru fixarea cadrului trebuie săfie sigure și rezistente la vânt puternic sau șocuri de naturămecanică, atunci când umbrela este deschisă, pentru a nu cădea peste cei care se relaxeazăîn zona de hamace si sezlonguri. Vezi cum aratăbaza acestui produs și alege o variantăoptimă, în funcție de materialul cu care este acoperităsuprafața solului respectiv:nisip sau iarbă, pavaj ornamental, pietrișetc.

O umbrelăde curte care poate face umbrăbunăîți oferăcadrul ideal pentru a te relaxa în aer liber, la masa de gradina, în hamac sau pe șezlong. Pentru a poziționa mult mai ușor cadrul acesteia în funcție de unghiul din care bate soarele, alege de la noi un model cu funcție de rotire la 360°, simplu de ajustat în timp real. Revino cu încredere în aceastăpagină, pentru căadăugăm periodic noi și noi produse, la prețuri uimitoare!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!