Umbrele de gradina

Pregătește-te din timp pentru sezonul cald și comandă online de la Carrefour cele mai bune umbrele de grădină, pentru un confort termic ridicat în zilele caniculare. Vezi cele mai noi modele și alege o umbrelă cu un design simplu de integrat în decorul spațiului exterior al casei. Te așteptăm cu cele mai bune prețuri ale acestui sezon, doar pe carrefour.ro! 

Găsești aici umbrele de grădină în nuanțe variate și cu sisteme de închidere - deschidere simplu de manevrat, indiferent de dimensiunea produsului comandat. O umbrelă de calitate este realizată din materiale rezistente la rafale de vânt, ploi și raze UV, generând suficient de multă umbră pentru spațiile de relaxare din curte și grădină. 

Profită de prețurile avantajoase la umbrele de grădină

Vezi lista cu ultimele modele adăugate aici și sortează-le în funcție de ordinea prețurilor. Astfel, este mult mai simplu să vezi ce soluții pentru umbrire se încadrează în bugetul de care dispui. Selectezi modelele potrivite pentru nevoile tale, apoi deschizi pagină după pagină, pentru a afla mai multe despre caracteristicile acestora.

Umbrela de grădină îți permite să utilizezi zona din jurul casei, atunci când afară este un soare puternic. Un produs de calitate oferă stabilitate, așadar, un nivel ridicat de siguranță. Mai mult decât atât, permite un grad sporit de intimitate, ferindu-i pe toți cei dragi de ochii vecinilor curioși. Nu în ultimul rând, orice model din categoria „Umbrele de grădină” protejează împotriva razelor UV, devenind chiar și un loc de refugiu sigur, atunci când începe să picure. 

Cauți mobilier pentru gradina pe carrefour.ro? Trebuie să adaugi pe lista de priorități și o umbrela de terasă, astfel încât toți ce dragi, alături de invitații tăi, să se bucure de umbră și răcoare în zilele cu vreme caniculară. Asigură-te că dimensiunile umbrelei comandate sunt compatibile cu spațiul disponibil în curte, iar utilizarea acesteia - transport, închidere, deschidere - se realizează de fiecare dată cu un minim de efort. 

Comandă online umbrele de grădină de la Carrefour

Ai la dispoziție nuanțe variate, pentru a selecta un model ce poate fi încadrat armonios în spațiul exterior al casei tale. După ai identificat o nuanță potrivită cu stilul de amenajare din grădină, verifică apoi caracteristicile produsului respectiv. Alege o umbrelă de terasă și grădină cu manivelă, ce permite închiderea și deschiderea produsului într-un mod simplu și rapid. 

Sistemele pentru fixarea cadrului trebuie să fie sigure și rezistente la vânt puternic sau șocuri de natură mecanică, atunci când umbrela este deschisă, pentru a nu cădea peste cei care se relaxează în zona de hamace si sezlonguri. Vezi cum arată baza acestui produs și alege o variantă optimă, în funcție de materialul cu care este acoperită suprafața solului respectiv:nisip sau iarbă, pavaj ornamental, pietriș etc.

O umbrelă de curte care poate face umbră bună îți oferă cadrul ideal pentru a te relaxa în aer liber, la masa de gradina, în hamac sau pe șezlong. Pentru a poziționa mult mai ușor cadrul acesteia în funcție de unghiul din care bate soarele, alege de la noi un model cu funcție de rotire la 360°, simplu de ajustat în timp real. Revino cu încredere în această pagină, pentru că adăugăm periodic noi și noi produse, la prețuri uimitoare!

Graba strica treaba.

Se aplica si la tastat. Arunca un ochi sa vezi daca ai scris corect.
    Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

    Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!