Leagane balansoare gradina

Vara aproape căbate la ușă, iar tu vrei săfii pregătit săo întâmpini cum se cuvine? Carrefour.ro îți pune la dispoziție o gamălargăde balansoare, pentru a putea alege modelul favorit, în funcție de buget și nevoi. Adaugăacum în coșul de cumpărături balansoarul potrivit pentru grădina sau terasa ta! 

Poți alege un balansoar simplu sau unul de patru persoane, ca săte poți bucura de relaxare împreunăcu familia sau prietenii. Poți opta, de asemenea, pentru un balansoar special destinat copiilor sau pentru un leagăn. Pe site-ul nostru modele diverse de balansoare la prețuri bune, pentru ca grădina sau terasa ta săarate perfect!

Comandăonline balansoare frumoase de la Carrefour

Spre deosebire de alte piese de mobilier pentru grădină, balansoarele includ un element structural dinamic, ce se mișcăpe o traiectorie predefinită. Fiind, așadar, o combinație între o canapea pentru grădinăși un leagăn, genereazămai mult interes pentru cei aflați în acest spațiu exterior al casei. Mișcările față-spate ale unui balansoar pot reduce nivelurile ridicate de stres, de aceea, este ideal pentru relaxarea în spațiul intim din grădinăsau de pe terasă. 

Cele mai bune leagăne și balansoare de grădinăse pot integra perfect în perimetru, oferind mai mult farmec momentelor petrecute în compania celor dragi. Sistemele de prindere trebuie săfie sigure, astfel încât întreaga structurăsăpoatăsusține fărăprobleme greutatea unei persoane adulte sau a mai multor utilizatori, în funcție de model. Descoperămai multe despre sarcina și dimensiunile produselor de care ești interesat, înainte de a-l comanda!

 

Materialele din care este realizat cadrul unui balansoar de terasăsau gradinăasigurărezistențăde duratăla utilizare sau factori meteo variați, precum ploile sau rafalele de vânt. De asemenea, texturile utilizate pentru căptușirea cadrului sunt moi și confortabile, dar trebuie săreziste la uzurăconstantăsau la expunerea în fața razelor UV. Așadar, îți recomandăm săalegi produse realizate din materiale ideale pentru mediul exterior:poliesterul, lemnul, poliuretanul, oțelul. 

Balansoare pentru grădinăla cele mai bune prețuri 

Vezi ofertele pentru balansoare de grădinăde care ai acum parte la Carrefour! Alege modelul potrivit și te bucuri de un produs cu funcții multiple:scaun de grădină - leagăn/hamac - șezlong - canapea de grădină. Gama de produse include modele în forme și dimensiuni variate, cu nuanțe potrivite pentru orice stil de amenajare predominant în grădinăsau pe terasa casei. 

Găsești la noi balansoare și leagăne pentru o persoanăsau mai multe, ce pot contribui la înfrumusețarea întregului decor. Ordoneazămodelele în funcție de propriile criterii de alegere și comandăonline de la noi un balansoar de grădinăcu model macrame, unul tip cuib, ori un balansoar de grădinăgen hamac. Apoi, explorezi și oferta online de hamace și șezlonguri, ca săiei pentru acasăcele mai importante piese de mobilier pentru un decor ce inspirărelaxare. 

Balansoar simplu sau unul pentru mai multe persoane? Comanzi de la noi atât corpurile de mobilier propriu-zise, cât și diferite elemente de fixare noi, atunci când cele vechi nu mai oferăaceeași siguranțăîn utilizare. Pentru zilele cu soare puternic, îți recomandăm săalegi varianta unui balansoar ce dispune și de copertină. Dacăvrei și mai multăumbrăîn acest spațiu exterior, comandămodelul potrivit pentru tine din categoria Umbrele de grădină. 

Adauga acum in cosul de cumparaturi balansoarul potrivit pentru gradina sau terasa ta. Poti alege un balansoar simplu sau unul de patru persoane, ca sa te poti bucura de relaxare impreuna cu familia sau prietenii. Poti opta, de asemenea, pentru un balansoar special destinat copiilor sau pentru un leagan. Pe site-ul nostru ai de ales intre diverse modele de balansoare la preturi bune, pentru ca gradina sau terasa ta sa arate perfect! 

  1. 19900Lei
    7990Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!