Hamace si sezlonguri

De pe site-ul nostru poți alege un șezlong pliabil sau un hamac textil, ori unul tip scaun, pentru a te putea relaxa la umbră în zilele toride. Alege din aceastăofertă șezlonguri și hamace confortabile, în funcție de spațiul și bugetul de care dispui. Pe carrefour.ro găsești o multitudine de modele ergonomice și în culori vii, pentru ca tu săle poți încadra în mod armonios în spațiul exterior al casei tale.

Începe de pe acum proiectul de amenajare pentru curte sau gradină și comandăde pe carrefour.ro șezlonguri și hamace la prețuri imbatabile. Produsele pe care le descoperi aici îți permit sărealizezi investiții importante pentru aceste spații exterioare, astfel încât toți cei prezenți săse bucure de relaxare, confort și momente frumoase alături de oameni dragi.

Comandăonline șezlonguri și hamace la prețuri avantajoase

Te poți considera norocos, dacădispui de un anumit perimetru exterior lângăcasă, pe care săîl poți amenaja dupăbunul plac. Un perimetru în aer liber, echipat cu șezlonguri, hamace și alte piese de mobilier pentru gradina, îți permite săorganizezi aici seri de varămemorabile, este un loc în care te poți feri de căldurăși contribuie la creșterea valorii întregului imobil.  

În funcție de suprafața disponibilă, stilul de amenajare pentru care ai optat sau chiar specificul climei din regiunea în care locuiești, alegi un șezlong sau un hamac de cea mai bunăcalitate, dintr-o gamăvariatăde modele. Dedicate pentru spațiile de relaxare și socializare din curte și grădină, aceste elemente de mobilier trebuie săofere confort, rezistențăla ploi sau variații termice, precum și un strop de culoare binevenit oricând în curte. 

Ai la Carrefour prețuri așa cum îți dorești, pentru toate modelele descoperite în categoria „Șezlonguri și hamace”. Procesul de identificare a unor modele raportate la bugetul tău este extrem de simplu. Utilizezi filtrul „Preț”disponibil în aceastăpagină, astfel încât săajustezi rapid limitele cu care ești confortabil, pentru a fi afișate în timp real cele mai relevante sugestii. Îți recomandăm săprocedezi la fel, atunci când achiziționezi scaune sau mese de gradina.

Alege un șezlong sau un hamac din oferta online Carrefour

Vezi oferta online pentru aceastălistăde produse dedicate grădinii și aflăcât mai multe informații despre modelele de care ești interesat:elementele de prindere și fixare pe alte suprafețe, caracterul ergonomic al acestora (extrem de important pentru lunile sezonului rece), materialele antiderapante sau accesoriile incluse în ofertele pregătite special pentru tine. 

Te bucuri de o mulțime de surprize, atunci când faci cumpărături pe carrefour.ro, cu scopul de a amenaja curtea și grădina. Pe lângășezlonguri și hamace, mai poți comanda online de la noi leagane si balansoare, pentru un cadru exterior de vis. Dacăai probleme cu lipsa de umbrăîn curte, avem pentru tine cele mai bune umbrele de gradina, la prețuri avantajoase. De asemenea, vezi ce soluții de umbrire găsești în lista cu pavilioane, corturi si foisoare de gradina.

Este simplu săamenajezi un astfel de loc alături de noi, pentru căîți oferim la începutul fiecărui sezon cald noi colecții cu modele extrem de interesante, pentru toate gusturile și bugetele. Găsește-ți inspirația în ultimele trenduri de amenajare exterioarăși raportează-te la acestea, atunci când achiziționezi de la Carrefour soluții pentru curte și grădină! 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!