Pavilioane, corturi, foisoare gradina

Vezi gama noastrăde pavilioane și foișoare pentru grădină, cu structuri care țin departe soarele, vântul sau ploaia. Avem pregătite oferte de neratat pentru întreaga gamăde produse, precum și o mulțime de soluții smart pentru acoperirea zonelor de socializare din grădină, adaptate oricărei nevoi. Te bucuri de un raport calitate-prețfoarte bun, indiferent de alegerea ta! 

Includem în ofertămodele ale unor branduri apreciate pentru calitatea produselor oferite, ce garanteazăconfort, mobilitate și siguranțăîn utilizare, precum și o rezistențăde durată. Profităacum de prețurile avantajoase la pavilioane și foișoare, alege inspirat cel mai potrivit produs pentru spațiul de acasăși investește într-un mod inteligent în confortul celor dragi!

Gamăvariatăde pavilioane și foișoare pentru grădină 

Alegerile inspirate vin la pachet cu o mulțime de beneficii! Opteazăpentru acest tip de mobilier pentru grădină, pentru a te bucura de umbrăși răcoare, atunci când afarăeste foarte cald. Montarea unui astfel de sistem este simplu de realizat, iar strângerea și depozitarea pe timp de iarnăse realizeazăcu un minim de efort, datorităcaracterului ergonomic al produsului. 

Atunci când plouăsau în condiții de vânt puternic, pereții laterali ai sistemului și acoperișul acestuia protejeazăfoarte bine. Dupăieșirea soarelui, elementele de protecție se pot strânge rapid, pentru a permite aerului săcircule. De altfel, adaptabilitatea acestor soluții de grădinăreprezintăun criteriu esențial, atunci când realizezi o astfel de achiziție pe carrefour.ro.

Un pavilion sau un foișor pentru aer liber asigurăcadrul ideal pentru a servi în aer liber bucatele preferate, alături de toți cei din jurul unei mese de grădină. În funcție de textura solului pe care se montează, asigurăstabilitate optimă, datorităcaracterului antiderapant al elementelor de fixare:extremități ale cadrului ascuțite, pentru montarea pe nisip, iarbăși pietrișsau piciorușe din material cauciucat, pentru montarea pe gresia de pe terasă, ori pe dalele din curte. 

Achiziționeazăpavilioane și foișoare la prețuri atractive  

Cele mai bune produse pentru aceastănevoie sunt acum la Carrefour! Adaugăpe lista de cumpărături pavilioane din grădinăîn diferite nuanțe și dimensiuni, cu un cadru realizat din oțel vopsit în câmp electrostatic și materiale rezistente la umezealăși raze UV, din poliester durabil Dacădispui de un anumit buget, te-ar putea interesa foișoarele cu structurădin material plastic.

Vezi și gama de marchize pentru perete incluse în ofertă, care se strâng și se deschid foarte simplu! Acestea reprezintăo soluție nu doar pentru curte, ci și pentru balcon, în cazul în care nu este acoperit. Fă-ți timp pentru a explora și pavilioanele cu balansoar inclus în structura produsului, modele extrem de apreciate pentru confortul generat în spațiul unei grădini.

Asigură-te cămodelul ales are și plasăde țânțari, astfel încât săte bucuri de utilitatea sa pentru cât mai mult timp posibil. Alege o soluție care poate adăposti fărăprobleme zece sau chiar mai multe persoane, pentru a te putea baza pe soluția comandatăonline de la Carrefour, atunci când organizezi petreceri în aer liber. Opteazăpentru o structurămetalicăsau din lemn, pentru a evita cu un minim de efort efectele unor rafale de vânt puternice.  

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!