Pavilioane, corturi, foisoare gradina

Vezi gama noastră de pavilioane și foișoare pentru grădină, cu structuri care țin departe soarele, vântul sau ploaia. Avem pregătite oferte de neratat pentru întreaga gamă de produse, precum și o mulțime de soluții smart pentru acoperirea zonelor de socializare din grădină, adaptate oricărei nevoi. Te bucuri de un raport calitate-preț foarte bun, indiferent de alegerea ta! 

Includem în ofertă modele ale unor branduri apreciate pentru calitatea produselor oferite, ce garantează confort, mobilitate și siguranță în utilizare, precum și o rezistență de durată. Profită acum de prețurile avantajoase la pavilioane și foișoare, alege inspirat cel mai potrivit produs pentru spațiul de acasă și investește într-un mod inteligent în confortul celor dragi!

Gamă variată de pavilioane și foișoare pentru grădină 

Alegerile inspirate vin la pachet cu o mulțime de beneficii! Optează pentru acest tip de mobilier pentru grădină, pentru a te bucura de umbră și răcoare, atunci când afară este foarte cald. Montarea unui astfel de sistem este simplu de realizat, iar strângerea și depozitarea pe timp de iarnă se realizează cu un minim de efort, datorită caracterului ergonomic al produsului. 

Atunci când plouă sau în condiții de vânt puternic, pereții laterali ai sistemului și acoperișul acestuia protejează foarte bine. După ieșirea soarelui, elementele de protecție se pot strânge rapid, pentru a permite aerului să circule. De altfel, adaptabilitatea acestor soluții de grădină reprezintă un criteriu esențial, atunci când realizezi o astfel de achiziție pe carrefour.ro.

Un pavilion sau un foișor pentru aer liber asigură cadrul ideal pentru a servi în aer liber bucatele preferate, alături de toți cei din jurul unei mese de grădină. În funcție de textura solului pe care se montează, asigură stabilitate optimă, datorită caracterului antiderapant al elementelor de fixare:extremități ale cadrului ascuțite, pentru montarea pe nisip, iarbă și pietriș sau piciorușe din material cauciucat, pentru montarea pe gresia de pe terasă, ori pe dalele din curte. 

Achiziționează pavilioane și foișoare la prețuri atractive  

Cele mai bune produse pentru această nevoie sunt acum la Carrefour! Adaugă pe lista de cumpărături pavilioane din grădină în diferite nuanțe și dimensiuni, cu un cadru realizat din oțel vopsit în câmp electrostatic și materiale rezistente la umezeală și raze UV, din poliester durabil Dacă dispui de un anumit buget, te-ar putea interesa foișoarele cu structură din material plastic.

Vezi și gama de marchize pentru perete incluse în ofertă, care se strâng și se deschid foarte simplu! Acestea reprezintă o soluție nu doar pentru curte, ci și pentru balcon, în cazul în care nu este acoperit. Fă-ți timp pentru a explora și pavilioanele cu balansoar inclus în structura produsului, modele extrem de apreciate pentru confortul generat în spațiul unei grădini.

Asigură-te că modelul ales are și plasă de țânțari, astfel încât să te bucuri de utilitatea sa pentru cât mai mult timp posibil. Alege o soluție care poate adăposti fără probleme zece sau chiar mai multe persoane, pentru a te putea baza pe soluția comandată online de la Carrefour, atunci când organizezi petreceri în aer liber. Optează pentru o structură metalică sau din lemn, pentru a evita cu un minim de efort efectele unor rafale de vânt puternice.  

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!