Soundbar

Înainte de a alege un soundbar de calitate de pe carrefour.ro, vezi cum trebuie să alegi cel mai potrivit model pentru nevoile tale. De la noi poți comanda online soundbars la preț avantajos, cu funcții special concepute pentru experiențe uimitoare. 

Selectezi cu simplitate ordinea prețurilor din pagină și descoperi astfel cel mai bun raport calitate:preț. Găsești aici produse de top, de la branduri precum Samsung, Akai sau Philips. Oferta Carrefour este actualizată în permanență, așadar, fii la curent cu ultimele noutăți de aici. 

Comandă un soundbar la ofertă de pe site-ul Carrefour 

Un soundbar de top oferă un sunet clar și echilibrat, cu o bună reproducere a frecvențelor. De asemenea, trebuie să aibă un design care se poate potrivi atât cu modelul tău de televizor SMART, cât și cu spațiul în care este amplasat. Află care sunt dimensiunile produsului de care ești interesat, pentru a încăpea fără probleme într-un anumit spațiu disponibil din casă. 

Conectivitatea este o altă caracteristică importantă. Un soundbar de calitate trebuie să ofere o gamă largă de opțiuni de conectare, pentru a putea emite semnalul audio-video generat. De asemenea, este important să permită conectarea prin Bluetooth pentru streaming audio de pe dispozitive mobile sau Wi-Fi, pentru a integra produsul într-un sistem audio multiroom.

Funcționalitățile sunt la fel de importante. Printre acestea se numără compatibilitatea cu asistenți virtuali precum Google Assistant sau Amazon Alexa, modurile predefinite de sunet sau controlul nivelului de bass. Evaluarea puterii un soundbar este un alt aspect important pentru alegerea ta. Cu cât valoarea puterii este mai mare, cu atât sunetul va fi mai intens.

Vezi care sunt cele mai noi modele de soundbar

Alege cea mai nouă versiune de soundbar Samsung, sau un alt model disponibil acum în oferta actualizată, utilizând simplu și rapid filtrele din pagină. Citește informațiile din pagina sa, pentru a ști că permite adăugarea de subwoofere sau boxe surround în sistemul home cinema, pentru experiențe cât mai complexe. 

Vezi ce funcții suplimentare include soundbar-ul de care ești interesat. Unele modele includ și funcția Wi-Fi, ceea ce permite streaming-ul de muzică sau filme direct de pe internet. Verifică și tipurile de portare cu care este prevăzut și asigură-te că dispune de mufe 3.5 mm Jack, USB si HDMI, pentru diferite combinări cu alte device-uri.

Cele mai noi modele de soundbar AKAI, Samsung, Philips sau Poss sunt acum disponibile pe carrefour.ro! Prinde cele mai tari oferte ale acestui sezon și comandă online pentru acasă acele soluții necesare pentru a construi de la zero un sistem home cinema pregătit să ofere experiențe audio-video de neimaginat!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!