Puzzle, jucarii si jocuri educative

Jucării educative

Jucăriile educative sunt cele mai apreciate în rândul părinților, deoarece ele ajută la creșterea armonioasă a copiilor, asigurând dezvoltarea motorie, emoțională, socială sau intelectuală. Carrefour.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de jucării educative, ideale pentru copii de toate vârstele, ce asigură distracție pentru cei mici, dar și descoperirea mediului înconjurător, sub forma unui joc.

Există nenumărate motive pentru care ar trebui să îi cumperi copilului tău jucării educative, dar în primul rând, ar trebui să te bazezi pe beneficiile acestora, care sunt de necontestat.

Cu ajutorul lor, copilul învață cu ușurință numeroase aptitudini și abilități, își dezvoltă vocabularul, dar și cultura generală. În funcție de jocul ales, copilul își dezvoltă gândirea și toate procesele ce stau la baza ei, învață să ia decizii cu ușurință, dar și să rezolve diverse probleme ce apar pe parcurs. 

De asemenea, acest tip de jucării ajută la dezvoltarea abilităților motrice, atât fine, cât și grosiere, exersând mișcări diverse, ce îl ajută în coordonare și echilibru.

Deoarece majoritatea jucăriilor educative sunt utilizate împreună cu părinții, care îi ghidează pe copii înspre ce anume trebuie să facă, cei mici învață tehnici de socializare, de interacțiune și de dezvoltare emoțională. Copiii învață să aibă încredere în ei și în forțele proprii, dar învață și să facă compromisuri sau cum să lucreze în echipă.

Jucăriile educative sunt cu adevărat comori neprețuite în dezvoltarea copilului tău, deoarece, pe termen lung, copilul dobândește informații esențiale în viața de zi cu zi. Alege din oferta Carrefour jucării educative potrivite pentru cel mic și bucură-te, alături de el, de beneficiile acestora.

  1. 99 90 Lei
    84 90 Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!