Puzzle 2D

Puzzle pentru copii

Descoperăpe Carrefour.ro oferta variatăde puzzle pentru copii de toate vârstele, de la modele pentru preșcolari, pânăla modele pentru adolescenți. Aici găsești modele de puzzle pentru toate gusturile, de la ediții speciale National Geographic, peisaje consacrate sau secvențe din seriale sau filme preferate, precum Friends, Harry Potter sau Game of Thrones, ce aduc personajele preferate mai aproape de tine, sub forma unui joc ingenios, ce îți pune la încercare atenția și creativitatea. 

Atunci când rezolvi un puzzle 2D, îți antrenezi, dar și dobândești o serie de abilități, cum ar fi răbdarea și păstrarea atenției și a concentrării. Pe lângăacestea, acest joc te învațăsăai o memorie mai bună, săte orientezi mai ușor în spațiu, dar și săai abilități organizatorice mai bune. Procesul de gândire criticăeste și el îmbunătățit, fiind capabil sădobândești abilități de realizare a strategiilor, atunci când rezolvi constant puzzle-uri.

Cei mai mici, încep săîși dezvolte coordonarea mână- ochi, împreunăcu abilitățile motorii fine. Atunci când trebuie săplaseze o piesăîn locul potrivit, copilul învațăsăaibăprecizie și săfacămișcări fine și lente, reușind astfel săse coordoneze mai bine. De asemenea, îi ajutăsărecunoascăforme diferite și cum se integreazăele în spațiu, contribuind, așadar, la înțelegerea mediului înconjurător, per ansamblu.

Jocurile de puzzle sunt recunoscute și pentru efectul lor de diminuare a anxietății, deoarece pe parcursul procesului de rezolvare a acestuia, se instaleazăo stare de liniște și calm. Acest lucru se datoreazăatenției și concentrării asupra jocului, dar sunt recunoscute beneficiile în acest sens, la copiii anxioși.

Comandăun puzzle 2D din oferta noastrăși bucură-te de beneficiile aduse de acest joc, asupra întregii familii.

  1. 3690Lei
    1845Lei
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!