Plastilina si modelare

Alege cele mai frumoase seturi de plastilinăși modelare pentru vârsta și preferințele celui mic. Gama noastrăvariatăși prețurile foarte bune la soluțiile inedite din aceastăpaginăîți oferăgaranția căte afli în locul potrivit pentru astfel de achiziții. Utilizând filtrele disponibile în aceastăpagină, găsești mult mai simplu pe carrefour.ro cele mai avantajoase jocuri si jucarii creative

Cauți plastilinăcoloratăpentru orele celui mic de la școalăși grădiniță? Afla alături de noi ce beneficii asigurăaceste produse pentru dezvoltarea unui copil de doar câțiva anișori. Continuăsăcitești pânăla final, pentru a ști și cum trebuie săalegi cele mai bune soluții din aceastăcategorie. Cu ajutorul acestor informații, identifici mult mai simplu lucrurile de care ai nevoie.

Plastilinăinteresantăși seturi de modelare la prețbun 

Activitățile distractive în cadrul cărora se pot utiliza plastilina, kit-urilor pentru modelare, dar și alte seturi de creatie disponibile în oferta magazinului Carrefour, stimuleazădezvoltarea motricității fine a copiilor. Mai mult decât atât, prin manipularea diferitelor forme colorate, copiii își pot îmbunătăți chiar de la o vârstăfragedăcoordonarea ochi-brațe și atenția la detalii. 

Printre cele mai populare produse din paginăse numărăseturile de modelare cu plastilinăcolorată. Aceste produse îi încurajeazăpe copii să-și îmbunătățeascăabilitățile artistice. În plus, dexteritatea pe care o pot dobândi prin utilizarea tehnicilor de modelaj, ii pregătește pe copii pentru alte activități educative sau hobby-uri de weekend:pictatul, desenatul sau scrisul.

Vezi cele mai interesante seturi disponibile aici. Te surprindem cu o gamăvariatăde produse, ale un branduri precum Herlitz, Play-Doh, Carioca, BIC sau Plastelino. Utilizeazăfiltrul Vârstă, astfel încât săfie mult mai simplu săadaugi în coșcele mai potrivite jucării și jocuri creative pentru copilul tău. Indiferent de alegerea ta, ai parte de prețuri pe care nu le poți rata.   

Alege corect plastilina și seturile pentru modelare

Alege materiale potrivite pentru vârsta și abilitățile celui mic. De exemplu, plastilina moale poate fi idealăpentru copiii de câțiva anișori, deoarece manipularea sa nu necesităprea multăforță. Pe de altăparte, jucăriile de tip puzzle, precum cele din seturile pentru modelare cu mâncare, sunt mai potrivite pentru copiii mai mari, deoarece implicăatenția la detalii și concentrarea.

Un alt aspect important de luat în considerare este siguranța produsului. Materialele produselor trebuie săfie non-toxice și sănu conținăpărți ce ar putea fi înghițite. Este esențial săverifici etichetele acestora, pentru a te asigura căsunt sigure pentru utilizare, ca urmare a testărilor la care au fost supuse de către organizații sau alte organisme de reglementare acreditate.

Calitatea și durabilitatea materialelor de modelare sunt, de asemenea, alte criterii de care sății cont. Materialele de calitate superioarăvor rezista mai bine în timp, vor fi mai ușor de modelat și vor permite o mai bunăexpresie creativă. În plus, este indicat săalegi materiale versatile, ce pot fi folosite într-o varietate de proiecte, pentru a menține ridicat interesul celor mici. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!