Plastilina si modelare

Alege cele mai frumoase seturi de plastilină și modelare pentru vârsta și preferințele celui mic. Gama noastră variată și prețurile foarte bune la soluțiile inedite din această pagină îți oferă garanția că te afli în locul potrivit pentru astfel de achiziții. Utilizând filtrele disponibile în această pagină, găsești mult mai simplu pe carrefour.ro cele mai avantajoase jocuri si jucarii creative

Cauți plastilină colorată pentru orele celui mic de la școală și grădiniță? Afla alături de noi ce beneficii asigură aceste produse pentru dezvoltarea unui copil de doar câțiva anișori. Continuă să citești până la final, pentru a ști și cum trebuie să alegi cele mai bune soluții din această categorie. Cu ajutorul acestor informații, identifici mult mai simplu lucrurile de care ai nevoie.

Plastilină interesantă și seturi de modelare la preț bun 

Activitățile distractive în cadrul cărora se pot utiliza plastilina, kit-urilor pentru modelare, dar și alte seturi de creatie disponibile în oferta magazinului Carrefour, stimulează dezvoltarea motricității fine a copiilor. Mai mult decât atât, prin manipularea diferitelor forme colorate, copiii își pot îmbunătăți chiar de la o vârstă fragedă coordonarea ochi-brațe și atenția la detalii. 

Printre cele mai populare produse din pagină se numără seturile de modelare cu plastilină colorată. Aceste produse îi încurajează pe copii să-și îmbunătățească abilitățile artistice. În plus, dexteritatea pe care o pot dobândi prin utilizarea tehnicilor de modelaj, ii pregătește pe copii pentru alte activități educative sau hobby-uri de weekend:pictatul, desenatul sau scrisul.

Vezi cele mai interesante seturi disponibile aici. Te surprindem cu o gamă variată de produse, ale un branduri precum Herlitz, Play-Doh, Carioca, BIC sau Plastelino. Utilizează filtrul Vârstă, astfel încât să fie mult mai simplu să adaugi în coș cele mai potrivite jucării și jocuri creative pentru copilul tău. Indiferent de alegerea ta, ai parte de prețuri pe care nu le poți rata.   

Alege corect plastilina și seturile pentru modelare

Alege materiale potrivite pentru vârsta și abilitățile celui mic. De exemplu, plastilina moale poate fi ideală pentru copiii de câțiva anișori, deoarece manipularea sa nu necesită prea multă forță. Pe de altă parte, jucăriile de tip puzzle, precum cele din seturile pentru modelare cu mâncare, sunt mai potrivite pentru copiii mai mari, deoarece implică atenția la detalii și concentrarea.

Un alt aspect important de luat în considerare este siguranța produsului. Materialele produselor trebuie să fie non-toxice și să nu conțină părți ce ar putea fi înghițite. Este esențial să verifici etichetele acestora, pentru a te asigura că sunt sigure pentru utilizare, ca urmare a testărilor la care au fost supuse de către organizații sau alte organisme de reglementare acreditate.

Calitatea și durabilitatea materialelor de modelare sunt, de asemenea, alte criterii de care să ții cont. Materialele de calitate superioară vor rezista mai bine în timp, vor fi mai ușor de modelat și vor permite o mai bună expresie creativă. În plus, este indicat să alegi materiale versatile, ce pot fi folosite într-o varietate de proiecte, pentru a menține ridicat interesul celor mici. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!