Jocuri si Jucarii

Gama variată de jocuri si jucării pentru copii 

Copilăria este o perioada importanta, iar jucăriile sunt partenerii care fac totul mai plăcut. In acest fel, cei mici se dezvolta și învață, în timp ce se distrează. Jocurile si jucariile încurajează lucrul în echipa, gandirea logica, dar și numeroase alte abilități, cum ar fi socializarea, imaginația și creativitatea.

Cu siguranță îți dorești tot ce e mai bun pentru micuțul tău. De aceea, pe carrefour.ro ți-am pregătit jucării cât mai variate, întocmai pentru că vrem ca micuții să se distreze învățând. 

Dacă arunci o privire asupra gamei noastre de jucării și jocuri educative, suntem siguri că vei găsi varianta perfectă pentru copilul tău. În cazul în care este vorba de o fetiță, îi poți oferi păpuși care, treptat, o vor ajuta să își dezvolte comunicarea. Pentru primele luni de viață, te îndrumăm spre jucării pentru bebeluși, dar si către gama de jucării de pluș, care vor deveni rapid cei mai buni prieteni ai copilului tău.

Comanda online jocuri și jucării pentru copii

Pentru că ne dorim să îi aducem copilului tău zâmbetul pe buze, îți asigurăm livrarea rapidă la adresa aleasă de tine. În plus, ai 30 de zile la dispoziție pentru a face retur gratuit, în cazul în care te-ai răzgândit asupra comenzii.

Pe carrefour.ro ai la dispoziție mai multe variante de plată, inclusiv prin Cardul BT direct sau chiar în rate. În plus, dacă optezi pentru varianta Cardului BT, vei primi 5% din bani înapoi pe card la plata integrală!

 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!