Jocuri si Jucarii

Gama variatăde jocuri si jucării pentru copii 

Copilăria este o perioada importanta, iar jucăriile sunt partenerii care fac totul mai plăcut. In acest fel, cei mici se dezvolta și învață, în timp ce se distrează. Jocurile si jucariile încurajeazălucrul în echipa, gandirea logica, dar și numeroase alte abilități, cum ar fi socializarea, imaginația și creativitatea.

Cu siguranțăîți dorești tot ce e mai bun pentru micuțul tău. De aceea, pe carrefour.ro ți-am pregătit jucării cât mai variate, întocmai pentru căvrem ca micuții săse distreze învățând. 

Dacăarunci o privire asupra gamei noastre de jucării și jocuri educative, suntem siguri căvei găsi varianta perfectăpentru copilul tău. În cazul în care este vorba de o fetiță, îi poți oferi păpuși care, treptat, o vor ajuta săîși dezvolte comunicarea. Pentru primele luni de viață, te îndrumăm spre jucării pentru bebeluși, dar si către gama de jucării de pluș, care vor deveni rapid cei mai buni prieteni ai copilului tău.

Comanda online jocuri și jucării pentru copii

Pentru căne dorim săîi aducem copilului tău zâmbetul pe buze, îți asigurăm livrarea rapidăla adresa aleasăde tine. În plus, ai 30 de zile la dispoziție pentru a face retur gratuit, în cazul în care te-ai răzgândit asupra comenzii.

Pe carrefour.ro ai la dispoziție mai multe variante de plată, inclusiv prin Cardul BT direct sau chiar în rate. În plus, dacăoptezi pentru varianta Cardului BT, vei primi 5% din bani înapoi pe card la plata integrală!

25-48 din 1985 produse

25-48 din 1985 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!