Cabluri si adaptoare telefoane

Profită de ofertele noastre și comandă online cabluri și adaptoare pentru telefonul tău. Un sistem de încărcare eficient îți permite să te bucuri oricând vrei de smartphone, dar și de alte dispozitive mobile, cu sisteme de portare compatibile. Găsești aici de fiecare dată produsele pe care le cauți, pentru că avem o bază de produse cât se poate de variată. 

Dacă știi exact ce soluții de încărcare vrei să identifici în pagină, filtrele de sortare sunt de mare ajutor. Vrei să explorezi întreaga ofertă de cabluri și adaptoare, pentru a lua în final o decizie inspirată? Atunci continuă să citești, pentru că analizăm în detaliu factorii esențiali pentru o astfel de achiziție. Ține cont de aceștia și alege cele mai bune echipamente:

Cabluri și adaptoare cu porturi diferite pentru telefon

Cele mai utilizate soluții sunt modelele de tip USB (Type A, Type C), modelele Micro /  Mini USB și modelele Lightning. USB Type A permite o portare la majoritatea telefoanelor și dispozitivelor mobile. USB Type C este un tip de cablu mai nou, ce oferă viteze de transfer mai rapide, fiind utilizat pentru modele precum cele din seria Samsung Galaxy, Huawei sau Google.

Micro USB este un tip de cablu utilizat pentru telefoane din generații mai vechi, iar Lightning este o soluție Apple, utilizată pentru încărcarea device-urilor acestui brand. Materialele acestora pot influența performanța și durabilitatea acestora. Cele mai comune materiale utilizate sunt cuprul și aluminiul, însă unele cabluri mai noi sunt fabricate din fibră optică. 

În concluzie, compatibilitatea și universabilitatea sunt importante atunci când alegi cabluri și adaptoare pentru un anumit model de smartphone sau telefon mobil. Așa cum ai văzut, anumite modele din această clasă de accesorii sunt compatibile doar cu anumite branduri / generații de device mobil, în timp ce altele asigură o aplicabilitate mult mai extinsă. 

Cabluri și adaptoare de telefon la prețuri atractive 

Vezi oferta Carrefour pentru cabluri și adaptoare de telefon, compară cele mai noi oferte din pagină și alege apoi un produs potrivit pentru device-ul tău mobil. Analizează cu multă atenție informațiile la care ai acces, pentru a afla care este lungimea cablului. În funcție de nevoile tale, poți alege un cablu cu o valoarea lungimii cuprinsă între 0,5 și 3 metri.

Verifică puterea de încărcare suportată de device-ul mobil pe care îl utilizezi și asigură-te că adaptorul și cablul alese de pe carrefour.ro garantează o putere de încărcare compatibilă. De obicei, telefoanele mobile și smartphone-urile au o putere de încărcare de 5W sau 10W, însă unele modele din generațiile mai noi pot suporta o încărcare rapidă de 18W, sau chiar de 30W.

Calitatea cablului este importantă pentru o încărcare rapidă și sigură a telefonului tău, așadar, ai grijă să alegi un cablu fabricat din materiale de calitate și cu un design solid. De asemenea, vezi ce modele din categoria Telefoane mobile si accesorii oferă funcții suplimentare (ex:transferul de date de mare viteză), deosebit de utile în anumite situații de zi cu zi.  

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!