Cabluri si adaptoare telefoane

Profităde ofertele noastre și comandăonline cabluri și adaptoare pentru telefonul tău. Un sistem de încărcare eficient îți permite săte bucuri oricând vrei de smartphone, dar și de alte dispozitive mobile, cu sisteme de portare compatibile. Găsești aici de fiecare datăprodusele pe care le cauți, pentru căavem o bazăde produse cât se poate de variată. 

Dacăștii exact ce soluții de încărcare vrei săidentifici în pagină, filtrele de sortare sunt de mare ajutor. Vrei săexplorezi întreaga ofertăde cabluri și adaptoare, pentru a lua în final o decizie inspirată? Atunci continuăsăcitești, pentru căanalizăm în detaliu factorii esențiali pentru o astfel de achiziție. Ține cont de aceștia și alege cele mai bune echipamente:

Cabluri și adaptoare cu porturi diferite pentru telefon

Cele mai utilizate soluții sunt modelele de tip USB (Type A, Type C), modelele Micro / Mini USB și modelele Lightning. USB Type A permite o portare la majoritatea telefoanelor și dispozitivelor mobile. USB Type C este un tip de cablu mai nou, ce oferăviteze de transfer mai rapide, fiind utilizat pentru modele precum cele din seria Samsung Galaxy, Huawei sau Google.

Micro USB este un tip de cablu utilizat pentru telefoane din generații mai vechi, iar Lightning este o soluție Apple, utilizatăpentru încărcarea device-urilor acestui brand. Materialele acestora pot influența performanța și durabilitatea acestora. Cele mai comune materiale utilizate sunt cuprul și aluminiul, însăunele cabluri mai noi sunt fabricate din fibrăoptică. 

În concluzie, compatibilitatea și universabilitatea sunt importante atunci când alegi cabluri și adaptoare pentru un anumit model de smartphone sautelefon mobil. Așa cum ai văzut, anumite modele din aceastăclasăde accesorii sunt compatibile doar cu anumite branduri / generații de device mobil, în timp ce altele asigurăo aplicabilitate mult mai extinsă. 

Cabluri și adaptoare de telefon la prețuri atractive 

Vezi oferta Carrefour pentru cabluri și adaptoare de telefon, comparăcele mai noi oferte din paginăși alege apoi un produs potrivit pentru device-ul tău mobil. Analizeazăcu multăatenție informațiile la care ai acces, pentru a afla care este lungimea cablului. În funcție de nevoile tale, poți alege un cablu cu o valoarea lungimii cuprinsăîntre 0,5 și 3 metri.

Verificăputerea de încărcare suportatăde device-ul mobil pe care îl utilizezi și asigură-te căadaptorul și cablul alese de pe carrefour.ro garanteazăo putere de încărcare compatibilă. De obicei, telefoanele mobile și smartphone-urile au o putere de încărcare de 5W sau 10W, însăunele modele din generațiile mai noi pot suporta o încărcare rapidăde 18W, sau chiar de 30W.

Calitatea cablului este importantăpentru o încărcare rapidăși sigurăa telefonului tău, așadar, ai grijăsăalegi un cablu fabricat din materiale de calitate și cu un design solid. De asemenea, vezi ce modele din categoriaTelefoane mobile si accesorii oferăfuncții suplimentare (ex:transferul de date de mare viteză), deosebit de utile în anumite situații de zi cu zi.  

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!