Smartwatch-uri

Un smartwatch îmbină funcționalitatea unui device portabil 2.0 cu estetica unui ceas de mână sport. Alege să porți un ceas smartwatch în orice moment al zilei, iar calitatea stilului de viață se poate îmbunătăți semnificativ. Un astfel de gadget este util atunci când faci sport, în timpul programului de lucru sau în cadrul altor activități importante pentru tine. 

Vezi gama de produse disponibile acum pe site și alege un smartwatch la preț avantajos, cu funcții raportate la nevoile tale. Un produs elegant completează outfit-urile pe care le porți, atât la birou, cât și sala de antrenamente sau la ieșirile cu prietenii. Descoperă mai multe informații despre cele mai tari modele ale momentului: 

Alege un smartwatch pentru pasiunile tale 

Pe carrefour.ro găsești o gamă variată de smartwatch-uri ale unor branduri populare precum Apple, Samsung sau Huawei. Îți punem la dispoziție modele ale căror caracteristici surprind prin simplitatea în utilizare. Funcțiile versatile ale celor mai bune ceasuri de mână inteligente sunt ideale pentru sportivi, copii, persoanele preocupate de sănătate și nutriție, sau pentru cei care doresc un accesoriu elegant.

Alege un model de smartwatch cu funcții pentru monitorizarea activităților fizice, notificări inteligente, rezistent la apă și cu o autonomie a bateriei foarte bună. Explorează oferta și identifică un ceas inteligent cu o anumită formă, sau ordonează mai rapid produsele cu ajutorul filtrului "Diagonală display (inch)". Astfel, modelele potrivite pentru tine apar instant în pagină. 

Dacă ești interesat să achiziționezi o brațară fitness de la Carrefour, vezi ultimele modele adăugate în stoc și alege inspirat. Avem pentru tine bratari fitness cu un design fresh, în forme, nuanțe și dimensiuni ce variază în funcție de preferințe. Te așteptăm cu oferte la brățări fitness și smartwatch-uri pe care nu le poți rata! 

Comandă online un smartwatch la un preț atractiv 

Pentru a alege smartwatch-ul potrivit pentru tine, este important să iei în considerare câțiva factori importanți. Primul pas constă în stabilirea unei limite de preț, astfel încât să poți căuta smartwatch-uri care se încadrează în bugetul tău. De asemenea, trebuie să te raportezi la nevoile personale, astfel încât modelul de ceas comandat să ofere funcționalități adecvate.

Dacă faci sport, alege un model de ceas smartwatch cu funcții și parametri disponibili pentru monitorizarea activității fizice - accelerometru, giroscop și pulsometru, numărul de pași, distanța parcursă, caloriile arse și ritmul cardiac. Pentru job, este util un gadget ce afișează notificări despre activitățile de pe telefon - apeluri, mesaje, alerte de calendar și notificări de aplicații. 

Descoperă oferta online de gadgeturi, wearebles si accesorii pentru a alege un smartwatch compatibil cu smartphone-ul tău. Durata de viață a bateriei reprezintă un alt factor important de luat în considerare. Este important să analizezi raportul dintre funcționalitățile oferite de smartwatch și autonomia acesteia, pentru a te asigura că vei putea folosi dispozitivul în mod optim, pentru cât mai mult timp.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!