Aragazuri

Alege să-ți achiziționezi aragazul de la Carrefour și te vei putea bucura de cele mai noi tehnologii din domeniu! Fie că îți dorești un aragaz mixt, un aragaz pe gaz sau un aragaz cu un cuptor electric, noi îți punem la dispoziție produse de la branduri renumite precum:Arctic, Beko, Electrolux, Gorenje, Zanussi și altele - totul pentru bunăstarea familiei tale!

Descoperă aragazul ideal pentru tine 

În funcție de nevoile tale, aragazele din catalogul de produse Carrefour sunt menite să îți ușureze munca în bucătărie și să te ajute să prepari cele mai gustoase mâncăruri pentru tine și cei dragi. Optează pentru aragaz mixt cu aprindere electrică și șase funcții diferite de la Beko pentru a te asigura de cel mai înalt grad de eficiență posibil. 

Un aragaz pe gaz de la Vortex te poate ajuta ori de câte ori ai nevoie să prepari ceva rapid, fie că este vorba despre plită sau cuptor. La Carrefour găsești mereu aragaze la prețuri avantajoase, cu un consum scăzut de energie și funcții moderne, astfel încât să ai mereu un aliat de bază în bucătărie.  

Achiziționează un aragaz cu cele mai moderne funcții 

De la arzătoare cu eficiență ridicată la cuptorul multifuncțional cu numeroase funcții de pregătire a mâncării, toate aceste inovații sunt menite să îți îmbunătățească stilul de viață și să te supună la un efort cât mai mic în bucătărie. De asemenea, indiferent de ce vrei să gătești, te poți baza pe aragazele de la Carrefour să își facă întotdeauna treaba cum se cuvine.

Funcția de grill electric este folositoare atunci când vrei să rumenești bine alimentele la suprafață, iar gătirea asistată cu ventilație ajută la distribuirea uniformă a căldurii în interiorul aragazului pentru ca mâncarea ta să fie gata mai repede. Cu un aragaz mixt și modern de la Carrefour nu mai trebuie să îți faci griji cu privire la preîncălzirea cuptorului deoarece funcția Booster va grăbi considerabil acest proces. Descoperă gama noastră variată de produse și convinge-te pe cont propriu de calitatea acestora!

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!