Farfurii

Vrei săîți reînnoiești setul de farfurii? Prinde cele mai bune oferte ale momentului și comandăonline de pe site-ul Carrefour vesela frumoasăpentru universul casei tale. Identifici rapid în paginăprodusele de care ai nevoie, cu ajutorul filtrelor pentru căutare pe care ți le punem la dispoziție. Ordonezi apoi farfuriile în funcție de prețși realizezi alegeri raportate la bugetul tău. 

Adaugăîn coșul de cumpărături seturi de farfurii pentru diferite ocazii, în nuanțe și dimensiuni exact așa cum ai planificat. Ține cont de numărul invitaților, tematica evenimentului pe care îl organizezi, sau chiar și de aspectul pe care îl are fața de masă, pentru a alegevesela potrivită. Este simplu săcomanzi online de la Carrefour aceste produse pentru servirea meselor! 

Farfurii comandate online de la Carrefour

Preparatele sunt mai delicioase, atunci când sunt servite din obiecte de veselădeosebite! Decoreazămesele folosind farfurii de cea mai bunăcalitate, disponibile acum pe carrefour.ro! Ai la dispoziție o gama variata de modele, culori, stiluri, forme și materiale din care poți săîți alegi preferatele, pentru a se asorta și cu alte elemente de pe masă:boluri,tavi si platouri, pahare etc

Niciodatănu poți da greș, alegând un set de farfurii clasice, albe, din ceramicăsau porțelan, pentru a celebra cu cei dragi momentele frumoase din viața familiei. Dacăai nevoie de farfurii în diferite nuanțe, cu imprimeuri deosebite care sa creeze un ambient plăcut, utilizezi filtrul "Culoare" disponibil în paginăși vezi ce soluții sunt afișate apoi cu un singur click! 

Cauți farfurii adânci sau întinse, pentru a servi preparatele favorite alături de cei dragi? Studiazăcu atenție oferta de astăzi și vezi ce modele sunt ideale pentru preferințele tale. Orice nevoie ai avea, aici este locul ideal pentru a comanda farfurii la prețuri atractive, ale unor producători apreciați pentru calitatea soluțiilor oferite:Heinner, Secret de Gourmet, Luminarc și mulți alții.

Alege seturi de farfurii la preturi speciale 

Dacăîți dorești săcompletezi un set de farfurii, sau săoferi un cadou de casănouă, avem incluse produse pentru orice buget. Ai libertatea de a seta prețul dupăbunul plac, astfel încât săeconomisești timp și bani, atunci când realizezi sesiuni de cumpărături online pe carrefour.ro! Reia același proces pentru orice alt tip de veselă:pahare, boluri,frapiere, carafe etc

Materialul farfuriilor reprezintăun criteriu de care sății cont, în alegerea pe care o realizezi. Raportându-te la calitatea materialului unei farfurii, poți avea garanția căvesela achiziționatăse poate curăța mai ușor, are o texturăadaptatăla stilul în care amenajezi masa, rezistăfărăprobleme la șocuri de intensitate scăzutăși nu se zgârie ușor la utilizarea cuțitelor de friptură.

Dimensiunile potrivite ale farfuriilor comandate online reprezintăun alt factor de alegere important. Alegând valorile corecte, poți introduce fărăprobleme farfuriile în mașina de spălat, sau în spațiul pentru depozitarea lor. Comandăun set de farfurii cu dimensiuni variabile, pentru servi preparatele din același tip de veselă, indiferent de felul servit:aperitiv, desert, fel principal. 

1-24 din 146 produse

1-24 din 146 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!