Farfurii

Vrei să îți reînnoiești setul de farfurii? Prinde cele mai bune oferte ale momentului și comandă online de pe site-ul Carrefour vesela frumoasă pentru universul casei tale. Identifici rapid în pagină produsele de care ai nevoie, cu ajutorul filtrelor pentru căutare pe care ți le punem la dispoziție. Ordonezi apoi farfuriile în funcție de preț și realizezi alegeri raportate la bugetul tău. 

Adaugă în coșul de cumpărături seturi de farfurii pentru diferite ocazii, în nuanțe și dimensiuni exact așa cum ai planificat. Ține cont de numărul invitaților, tematica evenimentului pe care îl organizezi, sau chiar și de aspectul pe care îl are fața de masă, pentru a alege vesela potrivită. Este simplu să comanzi online de la Carrefour aceste produse pentru servirea meselor! 

Farfurii comandate online de la Carrefour

Preparatele sunt mai delicioase, atunci când sunt servite din obiecte de veselă deosebite! Decorează mesele folosind farfurii de cea mai bună calitate, disponibile acum pe carrefour.ro! Ai la dispoziție o gama variata de modele, culori, stiluri, forme și materiale din care poți să îți alegi preferatele, pentru a se asorta și cu alte elemente de pe masă:boluri, tavi si platouri, pahare etc

Niciodată nu poți da greș, alegând un set de farfurii clasice, albe, din ceramică sau porțelan, pentru a celebra cu cei dragi momentele frumoase din viața familiei. Dacă ai nevoie de farfurii în diferite nuanțe, cu imprimeuri deosebite care sa creeze un ambient plăcut, utilizezi filtrul "Culoare" disponibil în pagină și vezi ce soluții sunt afișate apoi cu un singur click! 

Cauți farfurii adânci sau întinse, pentru a servi preparatele favorite alături de cei dragi? Studiază cu atenție oferta de astăzi și vezi ce modele sunt ideale pentru preferințele tale. Orice nevoie ai avea, aici este locul ideal pentru a comanda farfurii la prețuri atractive, ale unor producători apreciați pentru calitatea soluțiilor oferite:Heinner, Secret de Gourmet, Luminarc și mulți alții.

Alege seturi de farfurii la preturi speciale 

Dacă îți dorești să completezi un set de farfurii, sau să oferi un cadou de casă nouă, avem incluse produse pentru orice buget. Ai libertatea de a seta prețul după bunul plac, astfel încât să economisești timp și bani, atunci când realizezi sesiuni de cumpărături online pe carrefour.ro! Reia același proces pentru orice alt tip de veselă:pahare, boluri, frapiere, carafe etc

Materialul farfuriilor reprezintă un criteriu de care să ții cont, în alegerea pe care o realizezi. Raportându-te la calitatea materialului unei farfurii, poți avea garanția că vesela achiziționată se poate curăța mai ușor, are o textură adaptată la stilul în care amenajezi masa, rezistă fără probleme la șocuri de intensitate scăzută și nu se zgârie ușor la utilizarea cuțitelor de friptură.

Dimensiunile potrivite ale farfuriilor comandate online reprezintă un alt factor de alegere important. Alegând valorile corecte, poți introduce fără probleme farfuriile în mașina de spălat, sau în spațiul pentru depozitarea lor. Comandă un set de farfurii cu dimensiuni variabile, pentru servi preparatele din același tip de veselă, indiferent de felul servit:aperitiv, desert, fel principal. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!