Halate de baie

Cauți papuci de casă pentru bărbați la un preț foarte bun? Găsești aici modele confortabile și rezistente la utilizări multiple, în nuanțe și dimensiuni variate. Cei mai buni papuci de casă asigură confort termic și o aderență foarte bună, atunci când pășești pe gresie, marmură sau pe suprafețe acoperite cu parchet laminat. 

Comandă online de pe carrefour.ro acest tip de încălțăminte pentru bărbați și poti realiza economii importante. Dacă vrei să faci o alegere inspirată, am pregătit pentru tine un set cu informații esențiale, privind cele mai importante criterii de care să ții cont. Află care sunt acestea, înainte de a începe o sesiune de cumpărături.

Papuci de casă pentru bărbați din colecția TEX

Descoperă cele mai noi modele TEX de papuci pentru bărbați și alege o pereche ce are un imprimeu pe gustul tău. Gama este una foarte variată, așa că poți găsi cu simplitate cei mai potriviți papuci de stat în casă pentru tine. Click pe filtrul "Mărime" disponibil în pagină, pentru un proces de căutare mult mai practic. 

Deoarece papucii de casă vor fi purtați pentru perioade lungi de timp, este esențial să te asiguri că sunt confortabili. Alături de mărimea potrivită, căptușeala interioară moale și caracterul flexibil al materialului tălpii sunt alți factori importanți pentru a te bucura de un nivel al confortului cât mai ridicat. 

Spre deosebire de o pereche de papuci pentru plaja, cei pentru casă trebuie să asigure un nivel optim de căldură la nivelul picioarelor, în timpul lunilor din sezonul rece. Așadar, cel mai bun material este unul călduros, dar totuși respirabil, astfel încât ventilația optimă să nu cauzeze transpirație excesivă și mirosuri neplăcute.

Comandă online papuci de casă pentru bărbați 

Găsești aici o listă extinsă de papuci pentru stat în casă din colecția TEX, de la modele cu un aspect simplu, până la modele moderne și în culori vii. Indiferent de alegerea pe care o realizezi la finalul acestei sesiuni de cumpărături online, la Carrefour ai întotdeauna parte de cel mai bun raport calitate-preț. 

Pentru a prelungi durata de viață a papucilor de casă și a menține acest tip de încălțăminte pentru bărbați într-o stare bună, este important să acorzi atenție procesului de întreținere. Pentru a elimina transpirația și bacteriile acumulate, este recomandat să cureți papucii de casă regulat, atât pe interior, cât și pe exterior.

Pentru cei confecționați din material textil, aceștia pot fi spălați la mașină, respectând instrucțiunile producătorului. În cazul papucilor din piele sau materiale sintetice, se recomandă ștergerea cu o cârpă umedă și utilizarea unor produse de curățare specifice, astfel încât materialul să nu fie stricat la spălare.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!