Umerase

Umerașele sunt piese necesare în orice casă, ajutând la o bună organizare a hainelor în dulapuri. Ele pot fi folosite atât pentru îmbrăcămintea ei, cât și pentru a lui. De aceea, pe carrefour.ro, ți-am pregătit o gamă variată de umerașe, având diferite culori și dimensiuni, astfel încât să se potrivească și camerei celui mic.

Optează pentru un umeraș sau pentru un set format din mai multe piese, în funcție de ce ai nevoie. După ce ai adăugat în coșul de cumpărături ce îți dorești, poți alege din mai multe variante de plată, inclusiv în rate sau prin Cardul BT direct, care îți aduce beneficii. Dacă ai alegi cea de-a doua variantă, vei primi 5% din bani înapoi pe card la plata integrală și 2% la orice altă plată!

Bineînțeles, pentru a obține un spațiu cât mai organizat, pe lângă umerașele foarte utile, poți opta și pentru cutii de depozitare. Acestea pot adăposti atât haine barbati, cat si haine dama, dar și lucrurile celui mic.

Alege produse din gama casa si gradina disponibilă pe carrefour.ro și bucură-te de livrare rapidă în 24-72 de ore la adresa ta. Pentru că ne dorim ca tu să fii mereu mulțumit de serviciile noastre, îți oferim 30 de zile la dispoziție pentru a face retur gratuit, în cazul în care te-ai răzgândit asupra produselor.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!