Masini de tuns / taiat iarba

Comandă online de la Carrefour cele mai performante mașini de tuns iarba și motocoase, pentru a întreține gazonul din curte cu mai multă simplitate. Avem modele pentru orice tip de preferință, cu funcții special concepute pentru a simplifica întregul proces. Alege o soluție silențioasă, ce garantează un consum redus de energie, oferind capacitatea de a pătrunde chiar și în cele mai greu accesibile locuri. 

Ești în căutarea unui anumit model de motocoasă sau mașină de tuns iarba? Vezi brandurile listate în această categorie și alege inspirat! Adăugăm doar modele ce pot face diferența în acest domeniu, aparținând unor mărci de renume la nivel internațional. Prețurile pentru motocoase si mașini de tăiat iarba la Carrefour sunt exact așa cum te aștepți, iar produsele surprind prin eficiența oferită. Află mai multe despre oferta noastră!

Mașini de tuns iarba și motocoase la prețuri avantajoase

Îți oferim libertatea de a ordona produsele în pagină după valoarea prețului, astfel încât să găsești acele modele la ofertă. Iei decizii bune pentru bugetul tău și comanzi online de la Carrefour doar unelte si utilaje pentru gradinarit de ultimă generație, mai mult decât convenabile. Vrei să faci economii pe termen lung? Alege o soluție pentru secționarea ierbii din curte cu acumulator încărcat la o sursă de energie electrică. 

Dacă te afli într-o zonă izolată, acolo unde accesul la curent este aproape imposibil, poți opta pentru un model de mașină de tuns iarba/motocoasă pe benzină. Oferta de modele pentru îngrijirea gazonului este una variată, pentru că ne dorim să găsești mereu ceea ce cauți, în funcție de bugetul tău și simplitatea cu care poți utiliza un astfel de produs.  

Ce faci cu resturile de materie vegetală, după ce ai dus treaba la bun sfârșit? Găsește-ți inspirația în oferta noastră de aspiratoare, suflante și tocătoare pentru grădină. Cu ajutorul acestora, gestionezi mult mai bine reziduurile acumulate pe suprafața solului, astfel încât gazonul pe care ai lucrat să capete un aspect îngrijit. 

Comandă online mașini de tuns iarba și motocoase

Dacă vrei să realizezi o investiție inspirată, este important să alegi un astfel de echipament pentru grădinărit pe baza unor factori-cheie. Manevrabilitatea acestui tip de unealtă reprezintă un element de bază, deoarece un produs eficient este acela cu care poți lucra pe orice tip de suprafață.

În cazul mașinilor de tuns iarba, ajustarea înălțimii mânerului și specificul roților sunt elemente de care să ții cont în alegerea pe care o realizezi, deoarece solul din curte poate avea denivelări sau zone cu pietriș, ce ar putea împiedica avansarea. În cazul unei motocoase, asigură-te că are o greutate optimă, pentru a o putea ridica la nivelul pe care îl dorești, atunci când secționezi anumite porțiuni de gard viu sau vegetația copacilor. 

Lățimea și înălțimea de tăiere trebuie să fie ajustabile, indiferent de produsul pentru care optezi. De asemenea, consumul de resurse trebuie să fie raportat la frecvența cu care reiei această sarcină (săptămânal, lunar, periodic), astfel încât să poți optimiza costurile de utilizare. Confortul este un alt factor esențial în alegerea pe care o faci, iar un nivel mult mai ridicat poate fi obținut prin purtarea unor mânuși de grădinărit.

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!