Manusi de gradina / gradinarit

Dacă ai foarte multă treabă în spațiile din jurul casei, alege să porți o pereche de mănuși pentru grădinărit, astfel încât mâinile tale să fie cât mai bine protejate. Carrefour îți oferă produse variate la prețuri foarte avantajoase, cu ajutorul cărora poți lucra la fel de bine, însă la un nivel de siguranță mult mai ridicat. 

Avem modele de dimensiuni diferite și materiale conforme cu cele mai înalte standarde ale calității. Compară prețurile produselor disponibile aici și ia cele mai bune decizii pentru bugetul tău! Achiziționează una sau mai multe mănuși de grădină, în culorile tale preferate și special concepute să reziste la uzură, factori meteo variați sau texturi ce pot cauza leziuni ale mâinilor.

Comandă acum mănuși de grădină rezistente și practice 

Cele mai bune mănuși pentru grădină sunt realizate din materiale ce rezistă pe timp îndelungat la expunerea în fața texturilor înțepătoare sau tăioase din gradină, vie sau livadă. Mai mult decât atât, îți permit să ai mâinile curate, în urma unei zile pline de activități. De asemenea, acestea nu sunt afectate de ploaie, îngheț, raze UV sau substanțe chimice.

Cu ajutorul unor mănuși calitative, poți realiza o priză excelentă pe diferitele unelte și utilaje de grădinărit pe care le utilizezi la treabă. Optează pentru un model cu puncte antiderapante din oferta Carrefour, localizate în zona palmei și pe degete. Datorită acestei caracteristici, mănușile nu vor aluneca, pentru că priza realizată pe suprafața de contact va fi una foarte fermă. 

Comandă online de la noi mănuși de grădină potrivite pentru dimensiunile mâinilor tale. Nivelul de confort de care te poți astfel bucura, atunci când utilizezi mașini de tuns și tăiat iarba sau aspiratoare și suflante, este unul net superior. Mai mult decât, acestea trebuie să fie ușoare, să nu conțină cusături interioare și să se muleze foarte bine pe forma mâinilor. 

Mănuși de grădină la prețuri pe care nu le poți rata

Mănușile utilizate pentru activități outdoor nu trebuie să permită pătrunderea prafului sau a altor reziduuri. De aceea, achiziționează de la noi un model cu bandă elastică la nivelul încheieturii, ce poate asigura etanșeitatea de care ai nevoie. Găsești aici soluții conforme cu cele mai înalte standarde ale calității în acest domeniu (EN 420:2003 / EN 388:2003).

Mănușile de grădină pot avea un caracter extrem de practic, astfel încât să le utilizezi nu doar atunci când lucrezi cu foarfeci electrice sau alte unelte de grădină, ci și atunci când utilizezi diferite produse periculoase pentru textura mâinilor. Vezi mănușile noastre din poliester/nitril, cele mai bune variante de material pentru mănuși folosite la task-uri ce implică substanțe toxice. 

Cauți mănuși de grădinărit pentru copii, astfel încât activitățile în aer liber, alături de micuții tăi, să aibă și un caracter ludic? Vezi modelele în nuanțe vii din această pagină, cu dimensiuni ideale pentru mâini mici! Chiar dacă aspectul acestora este unul naiv, potrivit vârstei unor puști de doar câțiva anișori, nivelul de siguranță oferit rămâne la fel de ridicat. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!