Aspiratoare, suflante si tocatoare

Menține curățenia în curte cu ajutorul soluțiilor descoperite în aceastăpagină. Un spațiu exterior ordonat asigurăo mai bunămobilitate, dar și un aspect mult mai plăcut. Îți punem la dispoziție aspiratoare de grădină, suflante și tocătoare moderne, cu funcții menite săsimplifice extrem de mult activitățile de gestionare a reziduurilor vegetale:colectare, sortare, tocare etc 

Te bucuri de prețuri așa cum vrei săgăsești mereu la Carrefour, pentru întreaga gamăde soluții. Lista de opțiuni pentru care poți opta este variată, iar alegerea unor produse de top pentru grădina ta se realizeazăconform anumitor criterii, pe care le vom analiza în rândurile de mai jos. Alege informat aceste tehnologii, cu ajutorul sfaturilor oferite aici de Carrefour: 

Ai parte de aspiratoare, suflante și tocătoare în oferta Carrefour

Aspiratoarele de grădinăsunt concepute pentru a aspira frunzele și alte reziduuri vegetale de pe gazon și căile de acces. Funcționeazăîntr-un mod similar cu aspiratoarele casnice, dar sunt adaptate pentru utilizarea în aer liber și pot face fațăunor cantități mai mari de deșeuri. Pot fi alimentate electric, cu baterie sau pe benzină, în funcție de preferințele tale.

Suflantele de grădinăfolosesc un jet puternic de aer pentru a împrăștia frunzele și alte deșeuri vegetale. Sunt ideale pentru curățarea rapidăa unor suprafețe mari - alei, trotuare și terase. Suflantele pot fi alimentate electric, cu baterie sau pe benzină, existând modele cu dimensiuni și puteri variate. Curățăfoarte bine gazonul, înainte de a utiliza masina de tuns iarba

Tocătoarele de grădinăsunt concepute pentru a mărunți deșeurile vegetale - crengi, tufișuri, frunze - transformându-le în compost, sau într-un material biodegradabil ce poate fi folosit ca îngrășământ. Tocătoarele pot fi electrice sau pe benzinăși variazăîn funcție de capacitatea de mărunțire sau de dimensiunea maximăa reziduurilor procesate.

Comandăaspiratoare, suflante și tocătoare la prețuri avantajoase

Dacăîți dorești sămenții curățenia în spațiile exterioare ale casei tale, adaugăaceste soluții pe lista cuunelte si utilaje pentru gradinarit. Atunci când le alegi, este important sății cont de dimensiunea și tipul grădinii tale, precum și de cantitatea / tipul de deșeuri vegetale pe care trebuie săle gestionezi. 

De exemplu, dacăai o grădinămică, fiind necesarădoar curățarea frunzelor, ai putea alege un aspirator sau o suflantăde mici dimensiuni, cu alimentare electrică. Dacă, în schimb, ai o grădinămare, cu pomișori și tufișuri de dimensiuni variate, ai putea avea nevoie și de un tocător de grădinăputernic, pe benzină, pentru a face fațăcantității mai mari de deșeuri vegetale.

Caracterul ergonomic și greutatea echipamentului sunt esențiale pentru confortul tău în timpul utilizării. Alege un model simplu de manevrat, pentru a evita oboseala și disconfortul la nivelul mâinilor sau al spatelui, în cazul utilizării îndelungate. Poartăde fiecare datămanusi de gradinarit, pentru un plus de siguranțăși confort. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!