Furtunuri

Comandă cel mai potrivit furtun pentru grădina ta și rezolvă mult mai simplu activitatea de irigare, acolo unde cresc plante și alte tipuri de vegetație. Am inclus în ofertă diferite variante de produs, cu funcții ce asigură o utilizare facilă, mobilitate excelentă și un consum redus de apă. Optează pentru un furtun cu tambur, sau pentru un model din PVC, cu o lungime adaptată la suprafața pe care dorești să o acoperi.

Ai parte de furtunuri la prețuri foarte avantajoase, ideale pentru bugetul tău! Ordonează această gamă de produse în funcție de ofertele disponibile pe site, pentru a nu rata ultimele surprize pregătite special pentru tine. Înainte de a plasa comanda pe carrefour.ro, descoperă toate soluțiile pentru irigatii in gradina disponibile acum online. 

Tipuri diferite de furtun la prețuri foarte atractive

Vezi brandurile disponibile și alege un model ideal pentru proiectele tale. Cauți un furtun universal, cu ajutorul căruia să poți finaliza rapid orice activitate de irigare / stingere / stropire? Lista de produse este una variată, iar informațiile din paginile acestora îți permit să realizezi cele mai inspirate alegeri. 

Furtunurile din PVC sunt mai manevrabile și ușor de întreținut. Cele din cauciuc sunt mai durabile decât cele din PVC, dar sunt mai grele. Furtunurile expandabile sunt ergonomice, dar durata lor de viață este mai scurtă. Un furtun flexibil și ușor de manevrat este esențial pentru o irigare eficientă și fără probleme. 

Alege o anumită nuanță, dacă ești interesat ca furtunul de grădină să se integreze perfect în cadrul general al acestui spațiu exterior. De asemenea, este important să alegi un furtun care să nu se încurce sau să se îndoaie în timpul utilizării. Totodată, modelul ales de la Carrefour trebuie sa fie compatibil cu celelalte aspersoare si echipamente de stropit utilizate. 

Comandă online de la Carrefour cele mai bune furtunuri

Găsești în această pagină cel mai bun model de furtun de grădină sau livadă. Pentru alegerea modelului potrivit, este important să ții cont de dimensiunea suprafeței respective. Un furtun prea scurt te împiedică să ajungi de la hidrofor, sau de la o altă sursă, până la zona pe care trebuie să o irigi. În schimb, un furtun prea lung poate fi greu de manevrat. Avem pe site produse cu lungimi variate, pentru a-ți fi simplu să găsești ceea ce cauți. 

Diametrul interior al furtunului este un criteriu de bază în alegerea pe care o realizezi. Debitul de apă necesar pentru grădina ta va determina diametrul interior potrivit. Furtunurile cu diametrul interior mai mare sunt potrivite pentru suprafețe impresionante, iar cele cu diametrul interior mai mic sunt potrivite pentru grădini de doar câțiva metri pătrați, sau pentru irigarea ghivecelor.

Asigură-te că produsul ales dispune de funcție anti-răsucire, pentru mai mult confort în timpul utilizării. Găsește un furtun de apă potrivit pentru temperatura medie din spațiul în care lucrezi, prevăzut cu armătură pentru un nivel al rezistenței optim. Modelul de furtun adăugat în cos trebuie să se comporte excelent și în cazul expunerii la raze UV, sau la o anumită presiune. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!