Furtunuri

Comandăcel mai potrivit furtun pentru grădina ta și rezolvămult mai simplu activitatea de irigare, acolo unde cresc plante și alte tipuri de vegetație. Am inclus în ofertădiferite variante de produs, cu funcții ce asigurăo utilizare facilă, mobilitate excelentăși un consum redus de apă. Opteazăpentru un furtun cu tambur, sau pentru un model din PVC, cu o lungime adaptatăla suprafața pe care dorești săo acoperi.

Ai parte de furtunuri la prețuri foarte avantajoase, ideale pentru bugetul tău! Ordoneazăaceastăgamăde produse în funcție de ofertele disponibile pe site, pentru a nu rata ultimele surprize pregătite special pentru tine. Înainte de a plasa comanda pe carrefour.ro, descoperătoate soluțiile pentruirigatii in gradina disponibile acum online. 

Tipuri diferite de furtun la prețuri foarte atractive

Vezi brandurile disponibile și alege un model ideal pentru proiectele tale. Cauți un furtun universal, cu ajutorul căruia săpoți finaliza rapid orice activitate de irigare / stingere / stropire? Lista de produse este una variată, iar informațiile din paginile acestora îți permit sărealizezi cele mai inspirate alegeri. 

Furtunurile din PVC sunt mai manevrabile și ușor de întreținut. Cele din cauciuc sunt mai durabile decât cele din PVC, dar sunt mai grele. Furtunurile expandabile sunt ergonomice, dar durata lor de viațăeste mai scurtă. Un furtun flexibil și ușor de manevrat este esențial pentru o irigare eficientăși fărăprobleme. 

Alege o anumitănuanță, dacăești interesat ca furtunul de grădinăsăse integreze perfect în cadrul general al acestui spațiu exterior. De asemenea, este important săalegi un furtun care sănu se încurce sau săse îndoaie în timpul utilizării. Totodată, modelul ales de la Carrefour trebuie sa fie compatibil cu celelalte aspersoare si echipamente de stropit utilizate. 

Comandăonline de la Carrefour cele mai bune furtunuri

Găsești în aceastăpaginăcel mai bun model de furtun de grădinăsau livadă. Pentru alegerea modelului potrivit, este important sății cont de dimensiunea suprafeței respective. Un furtun prea scurt te împiedicăsăajungi de lahidrofor, sau de la o altăsursă, pânăla zona pe care trebuie săo irigi. În schimb, un furtun prea lung poate fi greu de manevrat. Avem pe site produse cu lungimi variate, pentru a-ți fi simplu săgăsești ceea ce cauți. 

Diametrul interior al furtunului este un criteriu de bazăîn alegerea pe care o realizezi. Debitul de apănecesar pentru grădina ta va determina diametrul interior potrivit. Furtunurile cu diametrul interior mai mare sunt potrivite pentru suprafețe impresionante, iar cele cu diametrul interior mai mic sunt potrivite pentru grădini de doar câțiva metri pătrați, sau pentru irigarea ghivecelor.

Asigură-te căprodusul ales dispune de funcție anti-răsucire, pentru mai mult confort în timpul utilizării. Găsește un furtun de apăpotrivit pentru temperatura medie din spațiul în care lucrezi, prevăzut cu armăturăpentru un nivel al rezistenței optim. Modelul de furtun adăugat în cos trebuie săse comporte excelent și în cazul expunerii la raze UV, sau la o anumităpresiune. 

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!