Vinuri WineSquare

Găsești la Carrefour o colecție impresionantă de vinuri românești și internaționale, provenite din regiuni celebre în întreaga lume. Descoperă buchetul complex de arome, nuanțe și texturi ale sortimentelor de vin alb, roșu sau rose, profitând de prețurile avantajoase pe care le-am pregătit. Comandă apoi online de la Carrefour băuturile potrivite pentru bugetul și nevoile tale. 

Fiecare sortiment de vin a fost analizat cu atenție, înainte de a fi inclus în ofertă. Astfel, te bucuri de cel mai bun raport calitate-preț, indiferent de alegerile tale. Vezi găsi în această categorie atât vinuri romanesti ale unor producători autohtoni cunoscuți, cât și vinuri din Franța, Italia, Spania și alte zone de pe Glob, ale căror caracteristici te vor surprinde într-un mod plăcut!

Vinuri bune la prețuri foarte avantajoase 

Comandă de pe carrefour.ro, pentru cele mai importante evenimente din viața ta, celebrate alături de persoane dragi. Vezi ofertele momentului și alege un vin romanesc bun, sau un vin de import la preț atractiv. Indiferent de sortimentul preferat - vin alb, vin spumant, vin roșu sau vin rose - lista cu produse este una variată, pentru a te bucura de experiențe senzoriale unice. 

Trăsăturile distincte ale marilor regiuni viticole influențează vinurile realizate. Sortimentele de vin alb, vin rose, vin roșu sau vin spumant se bucură de caracteristici proprii, datorită unor factori ce diferă semnificativ la o zonă la alta:clima și solul în care sunt cultivate soiurile, calitatea materiilor prime, procesul de vinificație (inclusiv condițiile de maturare și îmbuteliere) etc. 

Cel mai bun vin servit oaspeților poate aduce și mai mult farmec evenimentului respectiv. Dacă celebrezi un moment special din viața ta, poți comanda online de la Carrefour vinuri spumante și diferite tipuri de șampanie, ale unor branduri sinonime cu bunul gust și calitatea produselor incluse în ofertă. Descoperă prețurile pentru șampanie Moët & Chandon sau Veuve Clicquot.

Comandă vinuri românești și internaționale

Sortimentele de vin alb sau roșu, obținute pe baza unor soiuri tradiționale sau importate din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, își găsesc loc în orice meniu conceput pentru servirea mesei. Vezi și gama de vinuri rose, cu produse ideale pentru un pairing cu fructe de mare și diferite tipuri de pește, sau cu diferite deserturi delicioase, pregătite pentru finalul unei seri unice.

Indiferent de proveniența sa, sortimentele de vin rosu și alb oferă un farmec aparte unui festin în familie. De exemplu, un vin roșu corpolent și sec, se potrivește de minune cu preparatele din carne roșie, precum friptura de porc sau miel. Vinurile albe seci și fructate, obținute din soiuri precum Sauvignon Blanc sau Riesling, sunt perfecte alături de brânzeturi și preparate din pește.

Cu atât de mult sortimente avute la dispoziție, este simplu să găsești un vin de calitate. Filtrele de căutare din pagină îți permit să comanzi mult mai simplu un vin online, ținând cont de factorii importanți pentru alegerea ta:bugetul de care dispui, amploarea evenimentului organizat, preferințele pentru un anumit brand sau soi de struguri, preparatele servite la masă etc.  

Graba strica treaba.

Se aplica si la tastat. Arunca un ochi sa vezi daca ai scris corect.
    Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

    Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!