Vinuri Romania

Prin ce se remarcăvinurile românești?

Țara noastrăare o lungăși bogatăistorie când vine vorba de producția de vinuri. Solurile fertile și potrivite pentru cultivarea diferitelor soiuri de struguri, precum și perseverența producătorilor din industrie au permis recunoașterea internaționalăa mai multor branduri de vinuri românești.

 

Acestea se remarcăprin gustul puternic și aroma parfumatăpe care o emană, dar și prin multe alte caracteristici specifice fiecărui sortiment în parte. Pe carrefour.ro ai posibilitatea de a selecta dintre numeroase tipuri de vinuri românești pe care săle descoperi și săle savurezi. Dacăte-ai hotărât asupra unui produs, îți asigurăm livrarea acestuia în 24-72 de ore la adresa ta. În plus, poți săbeneficiezi de serviciul nostru Click &Collect și săîți ridici comanda de la magazinul preferat.

 

Ce sortimente de vinuri românești găsești pe carrefour.ro?

La noi vei găsi o gamăfoarte variatăde băuturi alese, printre care vinuri albe seci ori demiseci, vinuri roșii demiculci ori dulci, sortimente rose clasice ori spumante, precum și numeroase alte tipuri. 

 

De ce săoptezi pentru vinuri românești?

Prima referințăistoricălegatăde practicarea viticulturii pe teritoriul țării noastre dateazădin perioada vechilor daci, iar tradiția s-a păstrat pânăîn ziua de azi. Conform APEV, România are o suprafațămare pe care își desfășoarăactivitățile din viticultură. Astfel, când vine vorba de producția localăde vin, țara noastrăse situeazăpe locul 6 în UE și pe locul 12 mondial. 

 

De asemenea, cei mai mari importatori de vin românesc sunt țări precum Germania, Marea Britanie, Olanda, China, Japonia, chiar și SUA.


Dacăîți dorești săte bucuri de aroma fructatăa unui vin rose, gustul unic al celui alb, ori romantismul sortimentului roșu, toate din producția locală, te invităm sădescoperi gama disponibilăpe carrefour.ro. Odatăce te-ai hotărât, ai la dispoziție mai multe modalități de plată, inclusiv în rate sau prin Cardul BT direct. Dacăoptezi pentru ultima varianta, îți asigurăm 5% din bani înapoi pe card la plata integrală.

1-24 din 823 produse

1-24 din 823 produse

Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!