Vinuri Romania

Prin ce se remarcă vinurile românești?

Țara noastră are o lungă și bogată istorie când vine vorba de producția de vinuri. Solurile fertile și potrivite pentru cultivarea diferitelor soiuri de struguri, precum și perseverența producătorilor din industrie au permis recunoașterea internațională a mai multor branduri de vinuri românești.

 

Acestea se remarcă prin gustul puternic și aroma parfumată pe care o emană, dar și prin multe alte caracteristici specifice fiecărui sortiment în parte. Pe carrefour.ro ai posibilitatea de a selecta dintre numeroase tipuri de vinuri românești pe care să le descoperi și să le savurezi. Dacă te-ai hotărât asupra unui produs, îți asigurăm livrarea acestuia în 24-72 de ore la adresa ta. În plus, poți să beneficiezi de serviciul nostru Click & Collect și să îți ridici comanda de la magazinul preferat.

 

Ce sortimente de vinuri românești găsești pe carrefour.ro?

La noi vei găsi o gamă foarte variată de băuturi alese, printre care vinuri albe seci ori demiseci, vinuri roșii demiculci ori dulci, sortimente rose clasice ori spumante, precum și numeroase alte tipuri. 

 

De ce să optezi pentru vinuri românești?

Prima referință istorică legată de practicarea viticulturii pe teritoriul țării noastre datează din perioada vechilor daci, iar tradiția s-a păstrat până în ziua de azi. Conform APEV, România are o suprafață mare pe care își desfășoară activitățile din viticultură. Astfel, când vine vorba de producția locală de vin, țara noastră se situează pe locul 6 în UE și pe locul 12 mondial. 

 

De asemenea, cei mai mari importatori de vin românesc sunt țări precum Germania, Marea Britanie, Olanda, China, Japonia, chiar și SUA.


Dacă îți dorești să te bucuri de aroma fructată a unui vin rose, gustul unic al celui alb, ori romantismul sortimentului roșu, toate din producția locală, te invităm să descoperi gama disponibilă pe carrefour.ro. Odată ce te-ai hotărât, ai la dispoziție mai multe modalități de plată, inclusiv în rate sau prin Cardul BT direct. Dacă optezi pentru ultima varianta, îți asigurăm 5% din bani înapoi pe card la plata integrală.

  1. 7 90 Lei
    5 90 Lei
    +0.5 LEI Garantie
Ne pasa de securitatea datelor tale! Te rugam sa ne acorzi cateva minute pentru a-ti valida datele

Pentru a putea plasa comenzi, este necesara validarea datelor unice asociate acestui cont (adresa de email si numar de telefon). Dureaza doar cateva minute!